Dag 3724: Valentijnsdag 2020

dav

Ronald en ik doen niets aan Valentijnsdag omdat we dat niet zo nodig vinden. Maar Mika wel. Hij ging ‘s middags met Valleney naar de bioscoop en daarna zouden ze uit eten gaan. Ten Ronald dat hoorde, stelde hij gelijk voor dat hij pizza’s ging bestellen. Uit eten gaan is niet zo leuk als je daarvoor je hondenkinderen alleen thuis moet laten. Het is precies een week geleden wel gelukt, maar voorlopig laten we Fluffy en Popje niet graag alleen.

We eten bijna iedere dag samen omdat Mika ver na zessen thuiskomt van zijn werk. Vandaag was het niet anders. Ronald at een kapsalon en ik een vegetarische pizza. Overigens was dat niet direct de bedoeling- ik wilde gewoon iets met artisjokken. De plakken ham of salami heb ik helemaal niet gemist. Het heeft me goedgesmaakt en tijdens het eten hadden we ook nog een fijn gesprek.

Toch keek ik even op mijn telefoon en toen zag ik dat Mika me een foto had gestuurd. Van twee hartvormige pizza’s. Zaten we dus allemaal te genieten van lekker maar niet bijzonder gezond voedsel. Nou, het was een fijne Valentijnsdag hoor. Heb lekker met de meisjes gewandeld en ben er ‘s middags nog op uit gegaan met Popje, ik ging naar de kapper, deed een paar boodschapjes, at een heerlijke pizza en vanavond gaan we naar het WK afstanden hardrijden op de schaats kijken. En dat terwijl er misschien ergens op de wereld gevoetbald wordt. Nee, mij hoor je niet klagen dat ik geen bloemen kreeg. Die haalde ik voor hem trouwens ook niet.

IMG-20200214-WA0000

2 gedachten over “Dag 3724: Valentijnsdag 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>