Dag 3729: Vermoeid

dav

Het leukste van bloggen is voor mij het onder woorden brengen van wat ik voel. Dat is soms het vertellen wat voor idiote dingen ik op straat zie of wat bozige stukjes tikken als ik geconfronteerd werd met boosaardige wezens. Het is vaak een heel gedoe om iets zo op te schrijven dat iemand met een beetje fantasie het misschien wel voor zich ziet.

Maar af en toe is het niet mogelijk om precies te omschrijven wat ik voor me zie. Bijvoorbeeld hoe Ronald en onze meisjes na de wandeling op de bank liggen. We gingen weer eens naar het schapenpad en daar werd -aan de lijn- gespeeld met takken. Popje was de enige die in een grote tak hapte om het daarna snel te laten vallen. Dat vond ze blijkbaar toch eng.

Met een kleine tak werd het anders: die wilden ze allebei graag. Als Fluffy het takje had, pakte Popje het af. Om het vervolgens kwijt te raken. Maar als Fluffy iets afpakte, werd Popje boos en zorgde zij ervoor dat ze het snel in haar bezit kreeg. Er werd niet geblaft en/of gebeten hoor. Ze waren alleen een beetje enthousiast. En dat kost energie. Ook van de man die de takken vasthield. En daar kan je dan een leuke foto van maken.

8 gedachten over “Dag 3729: Vermoeid

  1. Linda

    Nou hier hoef je idd niks bij te zeggen…Wat een ontzettend lief tafereel..zo aandoenlijk, met z’n arm om haar heen..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>