Dag 3735: Zoekplaatje

dav

We gingen vanochtend weer wandelen op het schapenpad. Op de terugweg wilde ik weer eens een foto maken van Ronald en de meisjes. Toen ik thuis eens goed keek naar de serie foto’s viel het me op dat dit een uiterst vreemd plaatje is. De meisjes staan er trouwens weer schattig op. Ze zitten zo braaf en deze keer was het Popje die als eerste luisterde.

Op de foto is niet te zien dat de zon scheen. Het waaide, maar toen we op een beschut stuk liepen, kregen we het gewoon een beetje warm. Dat kwam ook door die winterjassen van ons. Vooral Ronald was voorbereid op wind en kou. Kijk maar naar zijn handschoenen en gebreide muts. Die wel een beetje combinatie vormen met zijn zonnebril.

Het allervreemdst vind ik die broek. Waarom draagt iemand naast een winterjas en accessoires voor koud weer nu juist een broek met gaten? Dat slaat toch nergens op? Misschien valt het me wel op omdat ik een hekel heb aan broeken met gaten hoor. Mika draagt ze niet eens meer- ze liggen op een grote stapel kleding die ik mag weggeven aan wie wat wil hebben. Het zal nog wel decennia duren voor ze weer in de mode zijn.

Nou ja, inmiddels weet iedereen dat wij ons daar niets van aantrekken. Mika is de enige hier in huis en dat komt misschien ook wel omdat hij in een kledingwinkel werkt. Hij verkoopt regelmatig wat hij die dag toevallig draagt en tegenwoordig zoekt hij zelfs uit wat twee Rotterdamse sportreporters dragen.Maar zijn vader draagt graag broeken met gaten en zijn moeder loopt als sinds mensenheugenis in het zwart. Van ons heeft hij het dus niet.

 

10 gedachten over “Dag 3735: Zoekplaatje

 1. Linda

  Hahahaha heb het ook nooit begrepen hoor, die gaten..je benen vriezen er toch af.. vroeger kreeg je er een appel op genaaid ;)

  Reageren
 2. Cindy

  Haha, die gaten in de broek vielen mij meteen op toen ik de foto zag. Waarom, dacht ik ook, als je verder warm gekleed bent. Brrr….

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Hij vindt dat ik er niet over moet zeuren. Maar misschien is het ook wel gek dat ik in de winter netpanty’s draag :)

   Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Dat is ook zo. Nou ja, niet warm zoals een maillot lekker warm is. Maar je merkt dat het beter aanvoelt dan blote benen.

     Reageren
 3. Myrna

  Net panties is toch een en al gat??
  Ik vind gewone panties al koud aanvoelen. Heb nooit panties aan want ik haat kousen.
  Doe mij maar een lekkere jeans , heerlijk warm !!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Inderdaad, maar toch scheelt het. Maar in de winter draag ik alleen netpanty’s als ik binnen zit hoor.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>