Dag 3737: Kringloopkoopjes (86)

photo_editor_ds_1577719334117

Twee weken lang ben ik niet bij RataPlan, de enige makkelijk bereikbare kringloopwinkel in het dorp, geweest. Want mijn taalstudente had examens en daarom vervielen de lessen. De kringloopwinkel om de hoek is al meer dan drie weken weg en ik mis dat dagelijkse loopje en de gezelligheid in de winkel.

Nu hou ik hun Facebookpagina goed in de gaten, want men is van plan elders opnieuw te beginnen. Maar zo dichtbij zal er wel nooit een kringloopwinkel komen. Ronald zal wel blij zijn, want dat verkleint de kans dat ik bijna dagelijks met iets thuiskom. Gelukkig kan ik straks weer iedere week naar RataPlan.

Gisteren ging ik er weer eens heen en gelukkig vond ik nog wat van mijn gading. Vanmiddag ging ik met Ronald boodschappen doen en in de buurt van zijn favoriete supermarkt was een kringloopwinkel. Daar ging ik even alleen heen en ik heb er niks gekocht.

mde

Weer twee kopjes met dessins die ik ken uit Circus Ondersteboven, een leuk Gouden Boekje. Het zou leuk zijn als ik een vierde kopje te pakken kon krijgen, want sinds kort zitten we met z’n vieren aan tafel.

mde

Dit schaaltje mocht mee naar huis omdat ik dol ben op bloemendessins.

mde

Hierboven drie schaaltjes en hieronder twee diepe borden. Van dit servies had ik al een diep bord en een grote schaal. Die lagen bij mama in huis. Bijna had ik ze gemist, maar een zusje kwam ermee aan zetten. Ook van dit servies wil ik nog een bord en een klein schaaltje hebben . Vier van alles. Dat is toch niet zo gek? Want ik kan wel weer inzetten op twintig exemplaren van alles, maar zoveel zal er wel niet te vinden zijn.

mde

2 gedachten over “Dag 3737: Kringloopkoopjes (86)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>