Dag 3747: Kringloopkoopjes (87)

photo_editor_ds_1577719334117

Het is me de afgelopen week toch gelukt om een paar melamine spullen te vinden die ik erg graag wilde hebben. Dat is natuurlijk de reden dat ik eenmaal per week binnenloop bij RataPlan  voor of na mijn bezoek aan de bibliotheek. Het is me opgevallen dat de prijzen de laatste tijd wat hoger zijn. Maar goed, ik koop toch niet meer wat los en vast zit.

mde

Met deze bordjes ben ik heel blij. Sinds dit weekend gebruiken we ze als ontbijtbordjes. Vanochtend stonden ze op tafel toen ik gezellig met Mika en Valleney aan tafel zat. Zij hebben niet gemerkt dat ik iets nieuws had, maar dat had ik ook niet verwacht. Dit serviesgoed is van Onyx, een Indonesisch merk. Daar wil ik graag meer van.

mde

 

Toevallig heb ik al drie van deze bakken, twee rode en één roze. Ze worden gebruikt voor (nacho)chips  en in het kleine bakje gaat dipsaus. Vier bakken zijn genoeg voor familiebijeenkomsten.

4 gedachten over “Dag 3747: Kringloopkoopjes (87)

 1. Linda

  Wat een leuke aanwinst…Nou dat zien ze natuurlijk niet, zekerjongens valt dat niet op en Valleney is nog niet helemaal bekend met je hele collectie, denk ik ;)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben de enige die het verschil ziet hoor. Valleney heeft geen idee hoeveel melamine er weggestouwd is in de kasten :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>