Dag 3756: Kringloopkoopjes (88)

IMG_20200317_195443

Voorlopig zal ik wel wegblijven uit kringloopwinkels. Het is er niet erg druk, maar wellicht wordt RataPlan sowieso gesloten. Gisteren was ik er even met mijn vriendinnen en ik heb toch wat gekocht.

mde

Kaarsen vind je de laatste tijd bijna niet. Jammer. Deze kaarsen lagen bij de paasspullen en ik denk dat ze bedoeld zijn om in een paasbloemstuk te steken.

mde

Een paar weken geleden heb ik de film weer eens gezien en nu vond ik dit leuke setje briefpapier. Zal ik maar eens gaan schrijven?

dav

Vroeger wilde ik alleen melamine serviesgoed zonder dessins. Nu ben ik dol op plaatjes met flora en fauna.

dav dav dav

 

Anita vroeg zich af waarom ik het veel grotere exemplaar niet nam. Tja, die heb ik toevallig al. Dus kon ik het grote dienblad rustig laten liggen- zo hebberig ben ik niet meer. Dit dessin vind ik zo leuk voor buiten. Hopelijk kunnen we binnenkort weer buiten op de loungebank hangen en dan ga ik de twee dienbladen en de onderzetters gebruiken. Staat zo lekker zomers.

2 gedachten over “Dag 3756: Kringloopkoopjes (88)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>