Dag 3775: Bruin

dav

Ronald wordt net zo snel bruin als ik en het gaat helemaal hard als hij bezig is in de tuin. Op de foto zie je niet goed hoezeer de huid die meestal bedekt wordt door zijn horloge eng wit is vergeleken bij de rest van zijn arm. Dat heeft hij altijd gehad en ik vraag me af of hij echt niet na zijn geboorte verwisseld is in het ziekenhuis.

Volgende week gaat hij weer aan het werk en kan hij dus niet de hele dag rondhangen in de tuin. Maar hij draait ploegendiensten en dat biedt genoeg mogelijkheden om toch bij te kleuren. Laten we dus maar hopen dat het weer goed blijft en dat hij in zijn vrije tijd kan genieten van de zon..

Misschien ben ik ook wel wat bruiner geworden terwijl ik op de buitenbank lag te slapen. Van het lezen van een boek met de zon op mijn hoofd word ik altijd wat soezerig en vandaag viel ik dus gewoon in slaap. Misschien ook wel omdat we gisteravond een paar afleveringen van La Casa de Papel hebben gekeken.

Ook wij hebben besloten niet op vakantie te gaan- als dat al mogelijk zou zijn. Wij hopen te genieten van de tuin en dat is ook mogelijk als we een keer geen hittegolven hebben. Er is altijd wel wat schaduw te vinden en we hebben hier een vrij koele woonkamer en airco in de slaapkamer. Er staat een fancy barbecue in de tuin en ik zag nog een ongeopende tube zonnebrandcrème in het badkamerkastje.

14 gedachten over “Dag 3775: Bruin

 1. Linda

  Ja dat gaat nu snel.hoor met t zonnetje…wel genieten hė, ondanks de ellende…dat is een hele verlichting.

  Reageren
 2. Cindy

  Heb ook een kleurtje opgedaan, basis zat er al, van Florida, maar dat zat heeeeeel ver weg… Nu weer wat terug.
  Wat een zalig weer vandaag. Komende week lekker van genieten tijdens mijn lunchrondjes. Woensdag ben ik vrij, wil dan toch even kijken of ik weer even het strand op kan… Eerst ‘s ochtends lange wandeling in duin, en ga op de fiets (heb een nieuwe elektrische) en dan daarna even langs mijn moeder, even zwaaien.
  En dan in de middag even naar het strand denk ik. Mis het!
  Hopelijk kan Ronald komende week ook nog even genieten van het mooie weer.
  Vakantie heb ik in september, weekje Spanje, ga er vanuit dat dat niet doorgaat…
  Fijne week!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wij hebben ook de hele tijd in de tuin gezeten. Op het schapenpad is het met goed weer en zeker als het weekend is vreselijk. Hele pelotons komen er langs en langzamer fietsen is er niet bij. Daar gaan we voorlopig niet heen, want als iemand de meisjes raakt zijn de rapen gaar.
   Een hele fijne week toegewenst. Geniet van het mooie weer en je nieuwe fiets. Ik denk aan je moeder en ik hoop dat ze zich toch vermaakt.
   Tja, die vakantie…. Ik zie het helaas wat somber voor je in.Ben blij dat Florida wel gelukt is!

   Reageren
   1. Cindy

    Nee, blijf daar maar even weg, in de weekenden sowieso. Wellicht kun je doordeweeks proberen?
    Lief dat je aan mijn moeder denkt .Ze redt het gelukkig wel aardig.
    En ja, ben nu zo blij dat ik nog van Florida heb kunnen genieten! Hoop niet dat dat de laatste keer was… Als het straks met de economie slechter gaat, en belastingen hoogstwaarschijnlijk verhoogd worden… Weet ik niet of dat nog kan. Mijn vader maar even lief aankijken :-) (krijg de reizen nu al vaak van hem, lang verhaal, zal ik je niet aandoen, maar krijg het als bedankje voor alle zorg voor mijn moeder, hij kijkt er zelf niet zo naar om…)

    Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     Doordeweeks werd het de laatste tijd ook tamelijk druk. Er zijn veel mensen die in ploegendiensten werken en die vinden altijd tijd om te gaan fietsen. Of er fietsen ouden van dagen rond, of luie donders op hun scooters.
     Ik hoop dat je straks weer regelmatig naar Florida kunt reizen. Dat het duurder wordt is iets dat ik wel verwacht. Laten we maar hopen dat je beloond wordt voor alle zorgen voor je moeder.

     Reageren
     1. Cindy

      Oh jammer! En idd, die ouden van dagen kom je overal tegen momenteel….
      En ja, hoop het ook, m.b.t. Florida, ben daar altijd zo gelukkig.

     2. Pippi Bericht auteur

      Je zou toch verwachten dat die oudjes de hele dag achter de geraniums zouden zitten. Maar ze zijn nu vaker in het wild e zien dan ooit tevoren. Nog even gevaarlijk leven?
      Ik hoop heel erg dat je Florida niet lang hoeft te missen.

  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben juist blij met jouw comments! En ik vind het zo goed dat je je dagen zo slim indeelt.

   Reageren
 3. Natasja

  Heerlijk dat jullie zo genieten in de tuin. Wat een geweldige investering is dat toch! Je lieve moeder geniet ook vast met jullie mee. Heel goed dat de zonnebrand crème wordt gebruikt! Je zou het zo vergeten met de eerste zonnestralen, maar het is nu ook al belangrijk!!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ronald wilde er vorig jaar zo graag aan beginnen. Nu plukken we er de vruchten van. Ja, ik denk dat mijn moeder meekijkt en ziet dat het goed is.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>