Dag 3802: #tbt #59

dav

Het huis opruimen is een hele klus en het is behoorlijk vermoeiend. Maar wat kan het een hoop inspiratie opleveren! Gisteren kwam Ronald naar beneden met zijn instructeursbewijs. Voordat hij procesoperator werd was hij rijinstructeur. Toen we pas verkering hadden bood hij me aan mij les te geven, maar daar heb ik vriendelijk voor bedankt. Tot op de dag van vandaag heb ik daar absoluut geen spijt van. Hij trouwens ook niet.

Moet je nou eens zien hoe schattig hij vroeger was. Als hij zo snoezig was gebleven hadden de nekjes vast niet tegen de politie gejokt dat hij levensgevaarlijk zou zijn. Wat een kale kop, gespierde armen en tattoos al niet kunnen doen. Maar ja, wie alleen op uiterlijkheden af gaat heeft het soms flink bij het verkeerde eind. Zo zijn er mensen die denken dat ik een lief oud vrouwtje ben.

Kijk eens naar dat weelderige haar van hem. Vreemd genoeg heb ik altijd gedacht dat zijn haar net zo recht naar beneden groeide als dat van mij. Maar nee, er zit zelfs wat slag in. Zulk haar heeft Mika ook. Maar goed, wij hebben geen enkele kinderfoto van Ronald. Helaas. Maar zijn oma had er eentje op haar nachtkastje staan. En de moeder van een vriend van Mika had een schoolfoto waarop ze naast Ronald zit.

Vroeger leek hij op een hele jonge Gerard Joling. Daar kwam hij zelf mee hoor. Want hij vond het geen enkel probleem. Maar als ik naar deze stokoude foto kijk, doet hij me een beetje denken aan Elvis- zwart haar en blauwe ogen. Geen wonder dat ik hem meteen zo leuk vond. Overigens had ik als kind een enorme zwak voor Britse jeugdacteurs die achteraf gezien dus op mijn eigen man leken. Uiteindelijk ben ik dus al een kwart eeuw samen met iemand die helemaal mijn type is.

6 gedachten over “Dag 3802: #tbt #59

 1. Myrna

  Wat een knappe man. Ik wist niet dat Ro zulk donker haar had.
  Hij is nog steeds knap. Mika heeft goede genen.
  Jij bent ook mooi.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nu is hij bijna helemaal grijs. Al zie je dat bijna niet omdat hij zo dol is op zijn tondeuse.
   Dank je voor het compliment. Zo zie ik het natuurlijk niet, maar ik ben wel blij dat je dat vindt :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>