Dag 3816: #tbt #60

IMG_20200521_111941

Deze foto’s vond ik in een doos die bijna in de kliko was gegooid. Ronald neemt ze straks mee naar zijn werk om er kopietjes van te maken. Want alleen omdat ze twintig jaar in een gesloten envelop hebben gezeten zijn ze nog in een prima staat. Een andere foto die ik jarenlang in mijn agenda bewaarde is allang vervaagd. Kinderfoto’s van Mika had ik nooit bij me, maar de echtfoto heb ik aan heel veel leerlingen laten zien.

Deze echofoto’s werden op 16 juli 1999 gemaakt. Ronald en ik besloten een pretecho te laten maken en als het goed is hebben we ook ergens een videoband met bewegende beelden van Mika. We gingen ervoor naar een speciaal bureau hier in dit dorp. Daar zagen we dat ons kind vier ledematen had en er mooi uitzag. We hadden al het voorgevoel dat het een jongen zou worden, dus we waren niet verbaasd toen we zelf konden zien dat het inderdaad zo was.

Het was een heel emotioneel gedoe. Het is zo mooi om te zien wat er in je buik zit. Tegenwoordig zullen ze nog wel een betere methode hebben om te zien hoe het kind er bij ligt, maar hier waren wij al erg blij mee. Kan je nagaan hoe ik me voelde toen ik een envelop opende waar mijn zwangerschapsverklaring, deze foto’s en een betalingsbewijs van het pretechobedrijf in zaten.

4 gedachten over “Dag 3816: #tbt #60

  1. Linda

    Wat goed dat je ze gered hebt, zo mooi dit…zo’n klein mensje, veilig in je buik…blijft toch mooi om te zien ,:)

    Reageren
  2. Myrna

    Fijn dat je de foto’s gevonden hebt in een doos vol herinneringen. Moet een heel speciaal gevoel zijn om onverwacht zo’n doos te vinden tussen je spullen.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>