Dag 3858: Cabrio

Op welke leeftijd het begint, is voor iedere vent weer anders, maar zeker tijdens de penopauze krijgt men last van kuikentjeskoorts. Niet iedereen is vastbesloten de eigen vrouw in te ruilen voor een veel jonger model, Maar men heeft blijkbaar veel behoefte aan aandacht van dames die wel de hele nacht willen en kunnen dansen.

Meestal is het dus een volslagen kansloze missie en blijft het bij veel te jeugdige outfits en als de portemonnee het toelaat een stoere motorfiets of een cabriolet. Veel vrouwen van mijn leeftijd of zeker twintig jaar jonger krijgen vast buikpijn als ze hun voorheen zo brave en tevreden levenspartner in hun broek met scheuren zien rijden in een cabrio.

Gelukkig is de auto op de foto van Mika. Het kind is al snel na het halen van zijn rijbewijs begonnen aan een zoektocht naar een betaalbare eerste auto. Een cabrio met enorm veel luxe accessoires stond niet eens op zijn wensenlijst. Samen met zijn vader zocht hij op internet en vonden ze de bolide waarin zijn vader zit te poseren.

Het was de bedoeling dat ik snel een foto van Mika te maken in zijn kekke aanwinst, maar het is er nog niet van gekomen. Als hij niet werkt, is hij wel de hort op met zijn vriendin. Overigens zijn we laatst wel met de auto naar de supermarkt geweest, maar toen regende het en kon ik geen leuke foto maken. Dat komt nog wel.

Ronald mag ook in de auto van zijn zoon rijden. Want Mika gaat toch met het openbaar vervoer naar zijn werk. De foto werd gemaakt toen Ronald in zijn eentje een ritje ging maken. In de regen, dus geen enkele vrouw heeft kunnen zien hoe hij zat te glunderen in dat sportief ogende autootje. Aan het eind heeft hij trouwens wel de tank volgegooid.

Nu heeft hij het ook al gehad over een cabrio. Daar heb ik wijselijk niet op gereageerd. Zolang Apollo er is, kan hij dat vergeten hoor. Want zo’n auto waarvan het dak open kan, heeft op de achterbank nauwelijks plaats voor twee Russische dames- daar kan geen grote Spanjaard bij. Voorlopig blijft die fraaie auto dus nog een dagdroom.

7 gedachten over “Dag 3858: Cabrio

 1. Saskia

  Prachtig plaatje van deze oudere jongere in een cabrio! Zoveel mogelijk genieten en de zonnige dagen komen er beslist snel aan! Trots op Mika en zijn mooie aankoop! Ik hoop vrijdag een ritje te kunnen maken naast hem!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Mika is zo blij met zijn eerste auto. Als zijn tantes en ooms mogen met hem meerijden hoor. Niet tegelijk natuurlijk.

   Reageren
 2. Myrna

  Zijn eerste bolide. Ik wens hem vele fijne en veilige km’s toe. En veel gezellige ritjes met zijn moeder.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Mika is er heel blij mee. Misschien wil jij wel een keer gaan kringloopwinkelen met zijn moeder.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *