Dag 3879: 30 Day Film Challenge (9)

Screenshot_20200723_111749

Hoogstwaarschijnlijk was het niet helemaal de bedoeling van regisseur Guy Ritchie dat Snatch af en toe flink op de lachspieren werkt. Zoals ik al eerder stelde: ik hou niet van gewelddadige films zonder humor. Alhoewel Jason Statham, Vinnie Jones en Benicio del Toro geen lachebekjes   zijn, zorgen ze wel voor een paar komische noten.

Natuurlijk heb ik al heel wat komedies gezien, maar ik zal het zelf niet in dat genre zoeken als ik zin heb in een goede film. Mika wel. Zijn favoriete acteur is Adam Sandler en hij heeft bijna al diens films gezien. Maar ik ook, want we hebben er een paar samen bekeken. Inderdaad, ik heb er flink om kunnen lachen.

Toch vond ik een mompelende zigeuner en een man die opgesloten raakt in zijn busje terwijl hij net van plan is iets crimineels te gaan doen nog net iets lolliger. Misschien heb ik wel een vreemd gevoel voor humor hoor. Want ik kan ook helemaal dubbel liggen om wat er in films van Quentin Tarantino gebeurt.

2 gedachten over “Dag 3879: 30 Day Film Challenge (9)

 1. Linda

  Zou best kunnen dat je ander soort humor hebt…merk dat Bas soms zo in een deuk ligt ,als op de laptop of telefoon, iets leuks te zien is in zijn genre…dan laat ie het zie m en legt uit en dan kijk ik m aan en zegt ie; je snapt m niet, hë hahahahahaha

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat kan! Het is wel erg fijn dat Ronald en ik hetzelfde gevoel voor humor hebben. Als we op straat iets zien, kunnen we elkaar aankijken en in lachen uitbarsten.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>