Dag 3901: Kringloopkoopjes (89)

IMG_20200317_195443

Bijna vijf maanden heb ik geen kringloopwinkel van binnen gezien. Nou had ik al die tijd wel wat anders aan mijn hoofd dan het kopen van melamine serviesgoed, maar toch heb ik het gemist. Toen mijn vriendin Monique voorstelde om samen buiten de deur te ontbijten en daarna te gaan kringloopwinkelen had ik daar erg veel zin in.

dav

Deze kaarsen kocht ik bij de nieuwe kringloopwinkel die op ongeveer een kwartier lopen zit. Voor vijftig cent mocht ik het setje van twee Vietnamese handgemaakte kaarsen en de stompkaars meenemen.

dav

Ja hoor, ik ben weer eens thuisgekomen met een dienblad. Maar zeg nou zelf: deze kon ik toch zeker niet laten liggen? Want ik hou erg van klaprozen namelijk. En van melamine dienbladen.

dav

Tot mijn grote blijdschap vond ik twee kopjes uit de Random House melamine collectie van Albert Heijn. Mijn collectie groeit heel langzaam en daarom ben ik iedere keer verrukt als ik weer iets vind.

dav

Zulke kleine chopsticks zijn toch te schattig om te laten liggen?

dav

Alleen de lange (sorbet)lepel is van melamine, ik denk dat het andere bestek van bamboe is. Maar toch moest het mee.

dav

Toen ik deze fondueborden in de nieuwe kringloopwinkel zag ging ik bijna huppelen van vreugde. Deze borden waren ooit te koop bij Albert Heijn. Jaren geleden, denk ik. Nu heb ik steeds het geluk dat ik ze vind in kringloopwinkels. Overigens is mijn nieuwste buit van vier stuks nog helemaal nieuw.

dav

Eigenlijk krijg ik het een beetje warm als ik naar dit jurkje kijk. Maar als het straks weer koud is trek ik deze aankoop van nog geen twee euro lekker aan.

8 gedachten over “Dag 3901: Kringloopkoopjes (89)

 1. Myrna

  Mooie aankopen. Ik moest aan jou denken gisteren bij de prijsmepper. Ik zag van supertrash een nep leren rokje met rits van voren voor 7.50 euro. Jij draagt toch vaak leren rokjes
  Heb m niet gekocht want ze hadden alleen small en xl.
  Vond ik wel jammer

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik draag graag leren rokjes, maar niet meer met blote benen eronder :) Ik dacht dat jij ook S had. Jammer dat je jouw maat niet kon kopen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>