Dag 3914: #tbt #64

dav

Deze kat namen we meteen maar mee toen we zijn nestgenoot Franklin gingen ophalen. Het zwart-witte katje werd naar voetballer Rijkaard vernoemd en deze gestreepte kater kreeg de achternaam van Iron Mike. Omdat ze allebei groot en stoer waren en een piepstem hadden.

Tyson was een heerlijke kat, een lekkere knuffel. Hij was de enige die zelf ook een knuffel had.Geen pluche speelbeestje, maar een Barbie. Hij vond dat popje geweldig en hij sleepte haar overal mee naartoe.

Nu hebben we geen katten meer en ook de Barbies zijn verdwenen. Nu hebben we drie honden en hun enige speelgoed naast de gele rubber ballen is een afgelebberd grijs knuffeltje dat ik gratis kreeg bij een pot Sudocrem.

Tyson was onze laatste kat en hij is eind 2010 overleden. Toen was ik de kattenbakken en de vlooien meer dan zat en daarna hadden we meer dan twee jaar geen huisdieren. Daarna hebben we ontdekt dat we gek zijn op honden. Maar dat wist je natuurlijk al.

4 gedachten over “Dag 3914: #tbt #64

 1. Linda

  Katten blijven toch ook bijzonder…is net als appels met peren vergelijken..merk dat ik nu alleen een kat heb, ook een hond mis…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het fijne van een hond vind ik dat ik gedwongen word naar buiten te gaan. En de katten wilden helemaal niks van mij hebben :(

   Reageren
 2. Cindy

  Heb nooit een hond gehad, kan ook niet als je bijna fulltime werkt. Als ik de Staats win en nooit meer hoef te werken zou ik wel een hond willen, ik denk ook dat een hond mijn wandelingen net even wat leuker maakt.
  Maar ben wel echt een kattenmens, altijd katten gehad.
  Kattenbak geen last van, die staat buiten. En hij is zo schoon.
  En vlooien ook nooit last van gehad, goed preventief behandelen doet het werk.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Van de katten hebi ik jarenlang plezier gehad, maar de bakken stonden in huis.Ze kregen ook vlooiendruppels hoor, maar er zijn weleens vlooien in huis gekomen. En het allerergst waren de dode dieren waarmee ze weleens thuiskwamen.
   Ik hoop dat je de loterij wint- kan je de hele dag wandelen met een leuke hond.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>