Dag 3916: Slechte film

2017-10-13 09.24.40

Films waarvan ik niets verwacht kijk ik alleen als er veel scènes met leuke honden in zitten. Dus hebben Ronald en ik twee uur van ons leven vergooid met het kijken naar het derde deel van de John Wick serie. Normaal gesproken kijk ik graag naar Keanu Reeves, maar in deze film zag hij er wel heel smoezelig uit. Al die stomme vechtpartijen vond ik op een gegeven moment ook heel vervelend. Wij zich ooit verplicht voelt om mee te kijken naar deze rolprent kan ik aanraden maar eens kijken hoeveel doden er per minuut vallen. Dan heb je tenminste een reden om goed op te letten.

Gelukkig kwam de prachtige grijze pitbull er weer in voor. Maar uiteindelijk kon ik Ronald overhalen om te gaan kijken door hem te vertellen dat Halle Berry er een rol in speelde. Met twee geweldige Mechelaars. Ja, daar heb ik nog steeds een grote zwak voor. Waarschijnlijk ben ik zelf niet erg geschikt om zulke honden op te leiden omdat ik ook erg graag op de bank een boek lig te lezen. Maar wat is het een genot om te zien hoe mensen kunnen samenwerken met die prachtige herders. Per slot van rekening heb ik acht maanden genoten van Dotje. En een paar maanden lang heb ik haar samen met Pebbles uitgelaten.

Het schijnt dat Halle Berry maandenlang meerdere keren per week urenlang bezig is geweest met de honden die in de film te bewonderen zijn. Want de kijker moest kunnen zien dat de honden naar haar commando’s luisterden en dat er niet ergens een trainer in een hoek stond. Wat een bijzondere honden! Nu maar hopen dat ze niet al te populair worden zodat ze in handen komen van mensen die er geen benul van hebben hoe intensief je ermee bezig moet zijn. Maar dan heb je ook wat.

Uiteindelijk vonden we het een flutfilm. Wie alleen in Mechelaars is geïnteresseerd moet weten dat je op precies de helft van de film kunt stoppen. Daarna zie je alleen de pitbull nog een paar keer. Die staat overigens wel heel schattig te doen. Maar goed, het was erg fijn om te zien wat Dotje en Pebbles wellicht hadden kunnen doen als ze werkhonden geweest waren. In ieder geval heb ik heel wat mensen de stuipen op het lijf gejaagd toen ik met deze meiden wandelde. Met een bange hooligan als hoogtepunt. Als kind was ik bang voor dit soort honden, maar nu ben ik bijna geneigd iedere Mechelaar te aaien.

IMG_0456IMG_0455

4 gedachten over “Dag 3916: Slechte film

  1. Pippi Bericht auteur

   Geen moment heb ik getwijfeld toen Carla me vroeg of ik de twee Mechelaars wilde uitlaten. Een vriendendienst en geen enkel probleem. Dat je niet vaak iemand met zulke bijzondere honden ziet had ik na een paar dagen wel door. Iedere dag liep ik ‘s ochtends twee uur en het was heerlijk om te doen.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dat had ik in het begin helemaal niet door. Totdat mensen er zo raar op reageerden. Fijne bodyguards zijn het :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>