Dag 3921: #tbt #65

IMG_20200903_154931

Deze foto kreeg ik laatst toegestuurd door mijn neef JW. Hij staat rechts op de foto, ik links en we weten geen van beiden wie er tussen ons in zit. Ook niet waar de foto is gemaakt, door wie en wat de reden was voor de feesthoedjes. Er zal iemand jarig zijn geweest, dat lijkt me duidelijk.

Jammer dat de foto in zwart-wit is, want ik ben benieuwd wat de kleuren van de truien van de jongens zijn. En van mijn jurk. Waarschijnlijk droeg ik zwarte lakschoenen en een witte maillot. Mijn haar zal vast door mijn moeder zijn geknipt, want ik zie een veel te korte pony. Misschien kon ik moeilijk stilzitten tijdens het knippen.

Wat me opvalt is dat ik het kopje zo netjes vasthoud. Er zal wel echt iets in gezeten hebben. Het ziet er zo tuttig uit, dat linkerhandje waarmee ik het kopje ondersteun. Had ik het nog maar aan mijn ouders kunnen vragen. Zij hadden het wellicht nog geweten. Weer een reden om die mensen erg te missen.

8 gedachten over “Dag 3921: #tbt #65

 1. Linda

  Zo schattig, zo’n foto…vroeger was het altijd een feestmuts op, zo leuk…ja jammer dat je nu niet meer kan vragen, maar dat soort kleine dingetjes, hè

  Reageren
 2. Myrna

  Oh wat een schattig kindje was je. Kijk je mooie zwarte ogen.
  Je gaat vast zeggen ik ben niet meer schattig maar dat vind ik dus wel !!

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>