Dag 3927: Kringloopkoopjes (90)

IMG_20200909_133402

Vandaag ben ik met mijn boodschappenkarretje naar een verderop gelegen kringloopwinkel gegaan. Je weet maar nooit wat je vindt, maar ik had ook mijn katoenen Powerpuff Girls draagtasje mee kunnen nemen. Want er was njet veel waar ik enthousiast over was. Toch heb ik wel wat meegenomen- alles is toevallig groen.

dav

Ook als er geen roker in huis was geweest had ik deze asbak gekocht. De kleur is mooi en het bevalt me dat je de onwelriekende as onderin het bakje kunt kunt laten vallen. Ooit had ik eentje in een mooie paarse kleur, maar die is kapot gevallen.

dav

En ik hou niet eens van salade. Misschien heb ik wel dertig slacouverts. Deze is ooit te koop geweest bij IKEA.

dav

Dit bordje zal wel uit de jaren zestig, zeventig komen. Want tussen de diepe borden waarmee ik mijn verzameling begon zat ook zo’n groene.

dav

Dit is een set van vier appelgroene borden. Toch weer gezwicht voor borden. Wat zou het geweldig zijn als we straks weer een groot feest zouden kunnen geven. Met veel eten dat op al die mooie melamine borden geschept kan worden.

4 gedachten over “Dag 3927: Kringloopkoopjes (90)

  1. Myrna

    30 sla couverts??? Omg wat moet je ermee haha.
    Je moet geluk hebben bij kringloop hè. Is echt een moment opname. Ik wil deze week ook even er naar toe. Je weet maar nooit.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>