Dag 3951: Kringloopkoopjes (91)

IMG_20200909_133402

Tegenwoordig ga ik zelden naar andere winkels dan de supermarkt. Woensdag ging ik bij de boekhandel een kinderboek kopen, nam ik bij de drogist een paar mondkapjes mee en bracht ik ook een bezoek aan de kringloopwinkel. Erg veel nam ik niet mee. Er lag wel wat dat ik een jaar geleden zo mee gegrist zou hebben, maar ik koop tegenwoordig niet al te veel meer.

mde

De staat waarin dit Random House glas verkeert is belabberd, maar ik vind Circus Ondersteboven zo’n leuk Gouden Boekje dat ik toch overstag ging.

dav

Liefde op het eerste gezicht en het bord met een dessin van gele roosjes ging gelijk in het mandje. Op de onderkant staat dat het van Ariadne is- zou je bij dat handwerkblad ooit melamine serviesgoed hebben kunnen bestellen? Dat heb ik maar even opgezocht. Tegenwoordig heet het tijdschrift Ariadne At Home en is het een lifestyle magazine. Tevens kwam ik er achter dat Blokker melamine serviesgoed van dat merk verkoopt. Wilde ik dit weten?

mde

Natuurlijk had ik geen opscheplepel meer nodig, maar ik heb vier leuke ontbijtbordjes met dit dessin. Hup, meenemen maar.

mde

Dit wissellijstje kocht ik om een mooie kaart in te doen. Op de bedankkaart die we ontvingen na de begrafenis van een hele lieve tante stond een door haar geschilderd roodborstje. Zo mooi! Omdat ik graag werkjes met vogels erop ophang, nam ik het lijstje mee.

2 gedachten over “Dag 3951: Kringloopkoopjes (91)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>