Dag 3952: Telefoonhoesje

dav

Als het goed is komt morgen mijn nieuwe telefoon binnen. Eigenlijk heb ik nog helemaal geen nieuwe nodig, maar Ronald vond het een goed idee. Want nu doet mijn huidige toestel het nog en dat kan zomaar afgelopen zijn. Hoogstwaarschijnlijk koop ik er een simkaart voor en dan gaat de straks oude telefoon in de hondenuitlaattas. Want zonder telefoon wordt er geen hond uitgelaten, want stel je voor dat ik weer in een kuil stap.

Omdat ik al mijn telefoons minstens eenmaal flink heb laten stuiteren wilde ik ook graag een hoesje. Het liefst een booktype, eentje waar je de telefoon in klikt die dan aan de voor- en achterkant beschermd is. Je kunt er nog een paar pasjes en papiergeld in bewaren. Zulke hoesjes zijn er in allerlei soorten. Met de meest fraaie dessins en je kunt ook een foto van je honden op de buitenkant laten drukken.

mde

Omdat ik kekke designs vast gauw zat ben en ik zelden of nooit zonder hond ben, besloot ik maar een vrij eenvoudige te nemen. Maar wel eentje van mooi zacht leer omdat kunstleer makkelijk scheurt als je de telefoon steeds in een tas met je meezeult. Jammer genoeg kon ik geen witte vinden. Zwart is mijn lievelingskleur, maar gadgets heb ik het liefst in het wit. De volgende keer misschien, want ik hoef maar twee jaar met een telefoon te doen.

Dat komt omdat de telefoons van Ronald vaak binnen twee jaar naar de gallemiezen zijn. Meestal zijn ze na urenlang opladen binnen een paar uur leeg. Zijn vorige telefoon kreeg hij niet meer opgeladen en dat leverde veel stress op. Ook van mijn kant, want altijd als ik hem nodig had was hij weer eens niet te bereiken. Mika kocht een paar weken geleden een nieuwe telefoon, Ronald heeft sinds vrijdag eentje die hij kan opladen en ik moet nog een nachtje slapen.

Maar het hoesje heb ik in ieder geval al. Het ligt naast mijn toetsenbord en af en toe ruik ik eraan, want er komt een lekkere leerlucht van af. Nu is het hoesje nog leeg en ik kan niet wachten tot mijn Huawei P30 lite er is. Dan moet er van alles overgezet worden. Dat zal vast uren gaan kosten. Maar dan hoop ik er twee jaar geen omkijken naar te hebben. Wel zonde dan van dit hoesje, want dat zal nog jaren mee kunnen.

mde

Wie nog op zoek is naar een hoesje: ik kreeg deze kortingskaart die je deze maand nog kunt gebruiken.

6 gedachten over “Dag 3952: Telefoonhoesje

 1. Myrna

  Ohh wat leuk een nieuwe telefoon, het mooie hoesje heb je al.
  Ik ben een echte gadget freak !! Ook op Alie kijken voor hoesjes vind ik leuk.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik verwacht de nieuwe telefoon tussen twee en vier.Spannend! Vroeger kocht ik wel vijf hoesjes bij Ali, maar ik heb nu wel een hele mooie.

   Reageren
 2. Cindy

  Dat zijn ook mijn lievelingshoesjes, heb ook net een nieuwe. Volgens mij ook daar besteld.
  Heb sinds een paar weken de Samsung S20. Mijn “oude” deed het nog goed, maar toch gekozen voor een nieuwe bij verlenging abo…. Geen spijt van, zit zo’n mooie camera op.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Volgens mij heeft Ronald die telefoon ook. De camera heeft hij nog niet uitgeprobeerd. Ik wacht met smart op mijn nieuwe.

   Reageren
 3. Linda

  Ik ga altijd voor zwart…apart dat jij dan juist voor dit, voor wie gaat…maar weet wel dat een witte, heel snel vies word en dat het haast niet schoon te krijgen is…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Je hebt gelijk hoor. Het is zonde van een hoesje als er binnen een week vieze vlekken op zitten.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>