Dag 3953: I’m heeeeeeere!

mde

Met die smartwatch ben ik hartstikke blij. Nu hoef ik buitenshuis niet langer mijn telefoon te pakken om te kijken hoe laat het is. Niet dat het strikt noodzakelijk is dat ik de tijd weet als ik lekker met Apollo aan het wandelen ben, maar soms ben ik even benieuwd. Ook is het aardig om te weten hoeveel stappen ik heb gezet en welke afstand ik heb afgelegd.

Af en toe check ik mijn hartslag en ik ben helemaal dol op het in de gaten houden van mijn slaap. Sinds ik dat doe slaap ik toevallig niet al te best, maar ik hoop dat ik sneller in slaap val als Ronald weer naast me ligt. Dat is een stuk gezelliger en misschien heb ik dan een fijnere nachtrust.

Dat ik kan zien op ik een bericht krijg, is interessant. Het is eveneens erg handig dat ik gewekt kan worden met een licht gezoem, maar waar ik nou echt superblij mee ben is de zoek telefoon functie. Want ik ben minstens twee keer per dag mijn telefoon kwijt. Nu hoef ik alleen maar op mijn horloge die zoekfunctie aan te tikken.

Binnen een seconde hoor ik dan een vriendelijke stem I’m heeeeeere! roepen. Wat ene geweldige uitvinding. Het eerste dat ik straks doe als mijn nieuwe telefoon binnen is zal het koppelen van de twee smartgevallen zijn. Dan hoef ik net langer tegen rollende ogen aan te kijken omdat die mannen het stom vinden dat ik mijn telefoon altijd kwijt ben.

Het zou fijn zijn als ik op een soortgelijke manier mijn sleutels kon vinden. Maar tegenwoordig zitten die standaard in mijn meest gebruikte jas omdat ik niet meer met zonder jas naar buiten kan. Vroeger hing ik mijn huissleutel nog weleens aan mijn navelpiercing als ik ‘s nachts uitging. Misschien moet ik toch maar op zoek gaan naar een keycord.

8 gedachten over “Dag 3953: I’m heeeeeeere!

 1. Linda

  Wat een gadget hè, alles bij je…hoop dat je er veel plezier mee hebt en dat je m niet kwijt raakt, zoals je telefoon ;)

  Reageren
 2. Natasja

  Ohhh wat een leuk ding! Als je m eenmaal hebt kan je niet meer zonder hoor ik van iedereen. Veel plezier ermee en straks ook met je nieuwe telefoon!!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Het is zeker een fijn ding. Weet je wat je ook in kunt stellen? Een waarschuwing als je al een uur op je gat zit :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>