Dag 3954: FIFA 21

mde

Zodra ik het woord FIFA in combinatie met een getal hoor ga ik bijna net zo hard zuchten als Martien Meiland. Iedereen die in hetzelfde huis is geweest toen volwassenen en kinderen een FIFA spel speelden, weet vast wat ik bedoel. Je hebt er een PlayStation voor nodig en het helpt als je een rustige inborst hebt. Anders trekt iemand op een gegeven moment de stop uit de stoppenkast.

De laatste jaren valt het mee, maar ik meen me te herinneren dat de spellen die uitkwamen in 2014 en 2015 leidden tot veel geschreeuw, getier, gevloek en zelfs een kapot geslagen spelcomputer. Niet hier in huis hoor. Maar er is wel een televisietoestel gesneuveld en Ronald en ik denken nog steeds dat het gebeurde omdat het voetbalspel zorgde voor enorm veel frustratie.

FIFA21 zal aanstaande vrijdag in de winkels liggen. Maar als je de Champions Edition had besteld kon je vandaag post verwachten. Dat hebben we geweten. Mika had doorgekregen dat zijn brievenbuspakketje tussen acht uur ‘s ochtend en zes uur ‘s middags zou arriveren. Tijdens de lunch kon hij bijna niet rustig blijven zitten en hij was bang dat de postbode pas een paar minuten voor zes uur zou arriveren.

Hij ging rondhangen op zijn kamer, maar niet voordat hij zijn ouders dringend had verzocht goed op te letten of er iets op de deurmat ging vallen. Toen dat gebeurde verwachtte ik dat hij de trap wel af zou komen stormen. Maar nee, hij had niets gehoord en hij was dan ook blij verrast toen ik voor zijn slaapkamerdeur stond. De bubbeltjesenvelop werd opengescheurd en ik werd bedankt voor mijn diensten.

Zojuist kwam hij even naar beneden om tegen zijn vader te zeggen dat het een geweldig spel is. Hij is er heel erg blij mee en het komt dus goed uit dat hij deze week een paar dagen niet hoeft te werken. We hebben nog geen geschreeuw gehoord en ik hoop dat het televisietoestel waarop de beelden van de virtuele voetbalwedstrijden nog heel is. En dat het de komende tijd rustig blijft.

Nu gaat hij wachten tot de PlayStation 5 verkrijgbaar is. Dat gaat nog even duren, want de hele wereld zit op dat ding te wachten. Gelukkig kan hij zijn spel op zijn PlayStation 4 spelen en hij hoopt volgende maand de nieuwe versie te kunnen bemachtigen. Dan zal ik wel mogen opletten of er iemand aan de deur komt met een flink pakket. Van hem moest ik zeggen dat het spel een aanrader is.

 

4 gedachten over “Dag 3954: FIFA 21

 1. Linda

  Jemig, wat een spanning, voor hem ;) hoop dat het rustig blijft, boven…ach is ie lekket zoet en van de straat…en zeker nu een stuk veiliger!

  Reageren
 2. Myrna

  Ook al de PS 5 !! Gelukkig houdt Tyler niet van voetbal.
  Af en toe gaat het zo luid er aan toe als hij online aan het spelen is dat ik al vaker heb gedreigd de stekker eruit te trekken.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Die PS5 komt over dik een maand uit. Ik ben benieuwd wanneer Mika een eentje kan bemachtigen.
   Tyler dus ook :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>