Dag 3958: Levensvragen voor een goed gesprek (61+62)

dav

Het laatste woord zegt het eigenlijk al: het helpt enorm als je hetzelfde gevoel voor humor hebt en af en toe goed met elkaar kunt lachen. Daarom vind ik de tekst op de achterkant van het kaartje onbegrijpelijk. Ronald en ik praten heel af en toe over onze relatie. Die echt niet perfect is, maar als we samen geen lol meer hadden zou het einde nabij zijn.

Humor en zelfspot. Voor ons onontbeerlijk. Domme en onzinnige kibbelpartijtjes kunnen we meestal weglachen. Misschien zijn er wel meer mensen bij wie we de liefde hadden kunnen vinden, maar ik heb nog nooit zo onbedaarlijk met iemand kunnen lachen als met Ronald. We zien ook altijd dezelfde rare dingen en nog op hetzelfde moment ook.

dav

4 gedachten over “Dag 3958: Levensvragen voor een goed gesprek (61+62)

  1. Linda

    Nou vind de achterkant ook vreemd…als je elkaars humor hebt en begrijpt, hoe heerlijk is dat…en wie bepaalt wat een goeie relatie is…vooral blijven lachen, heerlijk..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>