Dag 3961: Kringloopkoopjes (92)

IMG_20200909_133402

Gisteren ben ik weer eens naar de kringloopwinkel geweest. Behalve een stapel handdoeken om natte honden mee te drogen vond ik toch weer een paar leuke melamine spullen. Overigens heb ik ook veel laten liggen.

mde 

Dit bestek is hoogstwaarschijnlijk van bamboe gemaakt. Omdat ik de kleur mooi vind nam ik het toch mee.

mde

Bekers met bloemen, planten en een enkel dier erop vind ik leuk om te verzamelen.

mde

Helaas is dit mini-dienblad iets kleiner van formaat dan de andere die ik bijeen heb gespaard. Het mocht toch in het mandje.

mde

Op de foto zie je niet dat ik er drie van heb gekocht. Het dessin vond ik mooi en daarom geeft het niet dat de borden lichtbeschadigd zijn.

mde

Jammer dat Albert Heijn geen melamine servies meer verkoopt. Gelukkig vond ik dit mooie bord en nu heb ik er twee met dit fraaie dessin. Wat hieronder staat komt ook uit het oude assortiment van de grootgrutter. 

mde

Als ik de onderkant van het bord niet had bekeken zou ik niet hebben geweten dat het een Random House dessin is. Geen idee uit welk Gouden Boekje het komt.

mde

Maar liefst twee schalen! Toevallig had ik er al eentje. Drie schalen zijn handig als we weer een familie etentje hebben.

4 gedachten over “Dag 3961: Kringloopkoopjes (92)

 1. Linda

  Nou je bent goed geslaagd..heerlijk als je er weer af en toe kan shoppen, dan is het weer een klein feestje…rn heb jr al kaarsen gezien..

  Reageren
 2. Myrna

  Fijne spullen heb je weten te bemachtigen.
  Mijn kaarsen zijn allemaal op , daar baal ik stevig van want ik wil graag een ruime voorraad hebben.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ben blij met mijn aankopen. Geen kaarsen te zien. Bijna alle kaarsen kocht ik vroeger bij de kringloopwinkel om de hoek. Wat mis ik die winkel ende mensen die er werkten!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>