Dag 3962: Knuffels

IMG_20201013_093303

Het zit waarschijnlijk in onze genen: in het bed van een paar nestgenoten en hun kroost ligt een knuffel. Soms twee en hier in huis woont iemand die er drie heeft. Voor het slapen met een knuffel schaamt niemand zich. Die knuffels gaan ook gewoon mee op vakantie en ik ken er twee die op heel veel foto’s staan.

De drie die in het onopgemaakte bed liggen gaan niet mee als er elders gelogeerd wordt. Nou ja, vroeger wel toen de eigenaar veel jonger was. Toen ik 23 was kocht ik een knuffelvarken bij IKEA en daarmee heb ik heel lang geslapen. Totdat pupje BAM het te grazen nam.

Nu ligt de ernstig toegetakelde Grisja in de kast. Maar ik heb wel snel een vervanging aangeschaft. Dat is Herman die niet als zijn voorganger binnen een jaar leverworstkleurig was door het geknuffel en mijn nachtcrème. Maar als het slapen niet vlot, grijp ik gelijk naar mijn knuffelvarken.

Hoogstwaarschijnlijk ga ik ook de knuffels missen als we straks een leeg nest hebben. Dus hoop ik maar dat ik dan nog lang plezier zal hebben van de honden. Die man is leuk hoor. Hij zal er ook helemaal geen bezwaar tegen hebben als ik hem de hele dag ga aaien, maar het is toch anders. Daarbij wil ik niet door al dat geaai gedwongen worden naar voetbalwedstrijden te kijken.

3 gedachten over “Dag 3962: Knuffels

  1. Linda

    Hahahahaha een hond waait net wat relaxter…nou heerlijk hoor een knuffel, geeft rust en geborgenheid…ik heb het ook, maar dan een echt stevig katoenen doekje…en doe jij ook aan aan een streng haar draaien? Daar word ik ook relaxt van ,alleen niet zo goed voor je haar…jemig wat een blog over knuffels al niet los maakt :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>