Dag 3965: Isolatie

dav

Een paar weken geleden kregen we ondanks de NEE/NEE sticker toch reclame in de brievenbuis. Omdat er Aan de bewoners van X nummer X op stond, neem ik aan. De afzender was een bedrijf dat ik niet zal noemen alhoewel ik best een klachtenbrief naar Amersfoort zou willen sturen. Op de website zag ik net dat je tot 30% korting kreeg op spouwmuurisolatie en daar zijn toch buurtgenoten voor gezwicht.

Donderdagochtend schoot het mascaraborsteltje bijna in mijn linkeroog, want we werden getrakteerd op een geboor van jewelste. Daar zit je om kwart voor acht natuurlijk niet op te wachten. Ronald en ik waren allang wakker, want de wekker gaat om half acht. Mika kon een keer uitslapen, maar hij trilde helaas uit zijn bed. Maar ja, het mag. Dat had Ronald al eerder opgezocht toen ze nog vroeger in de straat bezig waren met een glasvezelkabel.

Uiteindelijk was de klus bijzonder snel geklaard. De honden waren er niet van geschrokken en ik had voor de zekerheid maar even een fijn muziekje opgezet. Toen ik daarna naar de ondergrondse container ging zag ik tot mijn grote verbazing een heel spoor van isolatieschuim dat leidde van iemand z’n voordeur naar de plek waar de bus van het bedrijf geparkeerd had gestaan. Lekker milieuvriendelijk.

Ze brengen hun isolatiewerkzaamheden aan de man door te roepen dat het zo goed is voor het milieu, maar ondertussen laten ze allemaal rotzooi op straat liggen.  Straks gaat het weer regenen en dan spoelt alles het riool in. Daar wordt niemand beter van. Als wij besluiten dat we een en ander te laten isoleren kiezen we een ander bedrijf. Ze mogen best om kwart voor acht beginnen, maar ze rijden niet weg zonder alles opgeruimd te hebben.

 

2 gedachten over “Dag 3965: Isolatie

  1. Linda

    Hahahahaha hoe je t ook omschrijft, zie het helemaal voor me…nou idd lekker milieu vriendelijk zeg…zoiets van, als ik de deur dicht trek is het niet van mij…

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>