Dag 3967: Kringloopkoopjes (93)

IMG_20200909_133402

Na het boodschappen doen ben ik even binnengelopen bij de kringloopwinkel in hetzelfde winkelcentrum. Daar loop ik wel vaker snel binnen, maar meestal kom ik met lege handen weer naar buiten. Behalve deze keer.

dav

Je kon het servies van Seltmann Weiden ooit bij Douwe Egberts kopen als je genoeg punten had gespaard. Van Natasja kreeg ik een theepot, theelicht en drie kopjes cadeau. En ik hoopte nog veel te vinden in kringloopwinkels. Dat viel erg tegen. In al die jaren bemachtigde ik slechts een (lunch)bord en een koffiekopje met schotel. Maar nu heb ik eindelijk een theekop met schotel bij. Dat is wel handig als je steeds vaker met z’n vieren bent.

dav

De laatste tijd vind ik melamine serviesgoed met bloemen, fruit en dieren steeds leuker. Er liggen al wat dienbladen en onderzetters met een citroenen dessin in de kast en ik kon dit ding niet laten liggen. Eigenlijk weet ik niet eens wat het is. Waarschijnlijk iets om lekkere hapjes op te leggen.

mde

Toen ik het zag , was mijn eerste gedachte Wat een monsterlijk ding! Maar het is wel handig om zalmsalade in te presenteren. Omdat we vaak last hebben van vliegen is het fijn dat de schaal ook een deksel heeft. Dus toch maar mee naar huis genomen. Hoe langer ik naar deze schaal kijk des te mooier wordt ‘ie.

sdr

2 gedachten over “Dag 3967: Kringloopkoopjes (93)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>