Dag 3968: Storing

Screenshot_20201020_110907

Doodmoe word je van die bedrijven die het ons tegen een forse betaling mogelijk maken naar de televisie te kijken en plezier te hebben van een WiFi verbinding. Om de haverklap is er storing.  Alle providers hebben er last van, dus we wachten nog maar even met het alweer overstappen naar een ander bedrijf.

Vaak duurt de ellende eventjes, maar vorige week was het bijna de hele dag bal. Helaas was ik juist die dag wat laks met bloggen. Meestal staat de NOTD er al vroeg op, net als het tweede stukje. Die dinsdagmiddag was ik nog nergens aan begonnen toen Ronald er achter kwam dat de televisie het niet deed. Dan doet de computer het jammer genoeg ook niet.

Bloggen op mijn telefoon bleek welhaast onmogelijk. Niet omdat ik net een nieuwe had, want dat heb ik gecontroleerd. Het zat ‘m in het invoegen van foto’s. Die kreeg ik niet allemaal op mijn beeldscherm. Het heeft uren en talloze pogingen gekost om het voor elkaar te krijgen. Plus dik de helft van mijn databundel en daar baal ik stevig van.

Gelukkig had ik net een nieuw abonnement en Ronald had gezorgd voor wat upgrades. Zo kan ik nu ongelimiteerd bellen. Dat vond hij handig, want dan kon ik in deze tijd van isolatie toch mijn familie nog bellen. Heel lief van hem. Ook heb ik meer data te besteden- hiervoor had ik het namelijk niet gered. Dan hadden er MB’s bijgekocht moeten worden.

‘s Avonds keken met heel veel kunst- en vliegwerk naar de persconferentie van de minister-president en zijn kompaan die hij altijd aanduidt met diens voornaam. Pas toen Ronald ongeveer 3000 MB kwijt was deed de televisie het weer. Er waren nogal wat klachten bij de provider binnengekomen, lazen wij. Steeds werd het tijdstip waarop de storing verholpen zou zijn verzet. Op zich vreemd dat ze zoiets kunnen voorspellen.

Inmiddels las ik op social media dat ook mensen die overal complotten zien zich erop gestort hadden. Het zal allemaal wel. Wat voor reden er ook achter zat: een storing is ontzettend vervelend. Met een beetje pech ben je zomaar door je databundel heen. En je komt er achter hoeveel tijd je eigenlijk besteed aan het rondkijken op internet en het gluren naar de beeldbuis.

2 gedachten over “Dag 3968: Storing

 1. Linda

  Oh bij jullie ook al raak…hier 2wk geleden ook en dan kijk je op de site en staat er geen storing! Maar wel grote rode/oranje vlek over de regio en klachten, waar je soms heel erg om moet lachen…maar dan besef je pas hoe je afhankelijk bent…maar goed dat ze niet het elektrische netwerk in het pakket hebben.. ;)

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Inderdaad, op de site van de provider deden ze alsof hun neus bloedde. Je zou bijna vooruit gaan werken.En wat ben je toch afhankelijk van televisie en internet…. Toevllig kan ik gewoon gaan lezen, maar bloggen hoort toch ook bij mijn dagbesteding :)

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>