Dag 3974: Armbandjes

mde

Een fancy horloge hoef ik niet, want ik heb net een fraaie smartwatch van Ronald gekregen. Ringen heb ik zat, ik draag af en toe een ketting van zwarte parels en om de een of andere reden staan oorknopjes en oorbellen me niet. Als het om juwelen gaat, blijven dan alleen armbandjes nog over. Er staan er genoeg op mijn wenslijst.

Toen ik een jaar of vijftien was, had ik er wel tien tegelijk om mijn rechterpols. Die ben ik allemaal in de loop der jaren kwijtgeraakt. Zet zoals de ring en oorknopjes met briljanten die ik van mijn grootmoeder kreeg. Geen idee waar die zijn gebleven- ik denk dat ik ze heb weggegooid, tegelijkertijd met een heleboel tissues die op mijn nachtkastje lagen toen ik meer dan dertig jaar geleden een fikse verkoudheid had.

Nu wil ik weer een kleine verzameling aanleggen. Eentje kocht ik zelf van de erfenis van mijn ouders, de andere kreeg ik vorige week cadeau van Ronald. Er staat nog veel meer op de wenslijst, want ik wil graag kettinkjes van zilver of witgoud waar iets aan hangt of vastgemaakt zit dat een bepaalde betekenis voor me heeft. Een goede bedelarmband heb ik namelijk nog niet gevonden en het is erg moeilijk om mooie bedels te vinden.

Daarbij hoop ik nog altijd dat ik het zilveren bedelarmbandje dat ik als kind kreeg nog ergens ga vinden. De bedels die daar aan hangen zijn erg mooi en zulke vind je tegenwoordig niet meer. Maar voorlopig ben ik erg blij met de twee armbandjes die ik nu bezit. Met een beetje geluk vindt Ronald het een goed idee om mij ieder jaar met een nieuwe te verblijden. Of ik ga er zelf voor sparen, dat kan natuurlijk ook.

4 gedachten over “Dag 3974: Armbandjes

 1. Linda

  Wat mooi, zeg…vroeger had ik er ook veel aan 1 pols…was toen helemaal hot, hè..en nu zie je het weer, ook bij de mannen…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, dat was hartstikke hip. Ronald heeft ook een tijdje meerdere armbanden gedragen. Ik wil hele subtiele designs, geen feest om mijn pols.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>