Dag 3975: Minibar

mde

Mika heeft een minibar op zijn kamer. Dat is heel handig, want dan hoeft hij niet naar beneden te lopen om wat te drinken te halen als hij zit te gamen of te Netflixen. Als er geen honden in huis waren had ik ook zo’n klein koelkastje op mijn werkkamer gezet. Maar ik zit altijd beneden, het liefst op de bank met Apollo, Fluffy en Popje. Dat is trouwens dichtbij de koelkast in de keuken.

Daar kan ook veel meer in dan in een minibar. In de grote koelkast is altijd wel vruchtensap, bruisend bronwater en alcoholvrij “bier” in voorraad. Er liggen chocoladerepen en bakjes voorgesneden fruit. Mika heeft meestal alleen maar blikjes drinken en chocoladerepen. Meestal haalt hij zelf wat bij supermarkt, maar ik vind het onzin dat hij dat zelf betaalt.

Dus vraag ik regelmatig wat hij graag wil hebben. Maar ik wil het ook weleens verrassen met een volle koelkast. Maar ik vergeet altijd wat hij graag drinkt. Gelukkig ging hij gisteren een voorraadje halen. Onder het mom dat ik ook wat nodig had gaf ik de pinpas van zijn vader mee. Echt rare dingen koopt hij toch niet. Nou, dat hopen we dan maar.

Hij zal wel geen alcohol hebben gehaald, want we hadden met een fles prosecco soldaat gemaakt. Heel lekker bij een andijviestamppot met varkenshaas. Wat hij wel had meegenomen stalde hij uit op de eettafel. Daar heb ik maar snel een foto van gemaakt. Dan kan ik de volgende keer iets voor hem meenemen dat hij graag lust.

4 gedachten over “Dag 3975: Minibar

 1. Myrna

  Lieve moeder ben je toch.
  Leuk he om je kind te verrassen. Hoe blij ze kunnen zijn met iets simpels als drank in de ijskast.
  Ik ben ook zo hoor. Tyler waardeert het enorm.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Kleine moeite toch? Komt zo’n kind moe thuis van een dag hard werken en dan is het toch leuk dat ze op hun kamer naar een film of serie kunnen kijken en niet steeds naar beneden hoeven te lopen voor een drankje?

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>