Dag 3984: #tbt #73

mama en papa

Af en toe stuurt Emily mij hele mooie foto’s van vroeger. Op deze ben ik nog niet eens geboren. Maar je kunt wel zien dat ik in aantocht ben. Kijk toch eens hoe mooi mama hier is. En haar outfit: een prachtig lichtgekleurd mantelpakje waarvan het jasje sluit met een broche. Ze draagt hooggehakte pumps, een hoed, donkere handschoenen en een enveloptasje. Papa ziet er keurig uit in zijn pinguinpak met hoge hoed, maar ik blijf naar mijn moeder kijken.

Ze zijn hier aanwezig op de bruiloft van een broer van mijn moeder. Nou, wij kleden ons altijd zo keurig mogelijk aan als we uitgenodigd zijn voor een trouwpartij, maar dit is toch echt heel bijzonder. Het zal vroeger wel gewoon zijn geweest. De andere mensen op de foto zien er nou ook niet uit als bedelaars. Geen idee wie het zijn- jammer dat ik het niet meer aan mij ouders kan vragen.

Tenzij het echt snel moet gebeuren ga ik pas weer trouwen als ik me een mooi mantelpakje kan veroorloven. Eentje van Chanel lijkt me wel wat. Met een paar Louboutins eronder. Toevallig heb ik nog iets van Oscar de la Renta. Maar dan moet ik wel minstens vijf kilo afvallen, misschien wel tien. En ik heb heel veel designer heels, dus als ik de kolder in mijn kop kreeg, heb ik wel iets om aan te trekken. Maar zo mooi als mama zal ik niet zijn. En het was niet eens haar eigen bruiloft.

8 gedachten over “Dag 3984: #tbt #73

  1. Pippi Bericht auteur

   Ja, dat waren nog eens tijden. Toen zag je mensen in een voetbalstadion met een pak aan. Hoed op het hoofd….. Wij hebben nog meegemaakt dat kinderen op leren schoenen liepen!

   Reageren
 1. Myrna

  Heel stijlvol jouw ouders. Je moeder is een elegante dame.
  Heb jij nog zoveel hakken ?? Ik mis het dragen wel hoor. Zeg ik eerlijk.
  En je mooie jurken verzameling , wat lijkt me dat geweldig om te hebben.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Mijn moeder was altijd zo goed gekleed. Ze had ook mooie schoenen.
   Mijn hoge hakken liggen stof te vergaren. Heb heel veel schoenen die ik nooit meer draag. Missen? Nou, ik kan er niet meer zo goed op lopen.Misschien gaan oefenen. En ja, ik heb heel veel fijne jurken.

   Reageren
   1. Myrna

    Ik mis het gevoel dat ik krijg als ik op hakken loop. Maar ik kan het nu ook niet meer.
    Ik verlies mijn evenwicht snel dus dat is vragen om moeilijkheden. Kunnen ze me ergens uit een voortuin van iemand trekken.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>