Dag 3985: Badslippers

mde

Ronald is dol op zijn badslippers. Hij trekt ze alleen uit als hij naar zijn werk moet of wanneer hij gaat slapen. Het paar op de foto’s heeft jaren dienstgedaan. In het begin kon ik er niet naar kijken, op den duur wende het. Zeker omdat Mika ook op die dingen ging lopen. Maar elegant zijn ze niet. Maar ze zijn wel schier onverslijtbaar. Het paar op de foto’s namelijk ruim vijf jaar oud.

Dat is een respectabele leeftijd voor een paar slippers dat iedere dag gedragen wordt. Maar opeens was het toch afgelopen met het favoriete schoeisel van manlief. Heel beteuterd keek hij naar de kapotte rechterslipper. Gescheurd bij het bandje. Hij zat er sip naar te kijken, maar ik had al een bericht naar Mika gestuurd. Heb je nog ducttape, want de slipper van Ronald is kaduuk.

Ronald heeft maar enkele dagen op de opgekalefaterde badslippers hoeven lopen. Want op een gegeven moment kwam zijn zoon thuis met een cadeau voor papa. Ach, een paar verse badslippers. Kan ik nog vijf jaar tegen die spuuglelijke dingen aankijken. Lief was het wel van Mika. Wat is het toch een heerlijk kind.

6 gedachten over “Dag 3985: Badslippers

 1. Linda

  Nou vind het ook van die lelijke dingen, maar ja, je moet het maar fijn vinden lopen…wel heel erg lief, van Mika

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Zolang je ze als pantoffels gebruikt, valt het wel mee. Maar ga er niet mee naar buiten! Daar heb je mooie leren slippers en Birkenstocks voor :)

   Reageren
 2. Myrna

  Oerlelijke dingen maar ja als je er zo dol op bent dan schijt eraan en gewoon aandoen.
  Zo lief van Mika dat hij aan zijn vader denkt.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ikheb me erbij neergelegd dat ik nooit meer van die badslippers af kom :) Mika houdt heel veel van zijn vader.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>