Dag 3991: #tbt #74

Scanned_1603355612093

Meer dan vijfendertig jaar geleden poseerde ik voor deze foto. Het is een beetje jammer dat mijn rechterarm niet helemaal in beeld is. Maar bijna veertig jaar later weet ik nog steeds dat ik een eerder gemaakte polaroidfoto in de rechterhand had. Daarop stond ik waarschijnlijk met mijn tamme rat Joe op mijn schouder. Ach, dat waren tijden….

Mijn uiterlijk heb ik nooit belangrijk gevonden en daarom zie ik nu pas dat ik er best mocht wezen. Destijds had ik nog strakke bovenarmen en een taille. Zo zie je maar: zeur nooit over je uiterlijk, want later kom je er achter dat het allemaal zo erg niet was. Overigens zou het best kunnen zijn dat ik mijn haar zwart geverfd had, want dat heb ik een paar keer gedaan.

Nu ik deze foto zie, ben ik dankbaar voor het feit dat ik nog zoveel kiekjes van toen heb. Van Mika hebben we anderhalf album vol en daarna  schoten we alleen maar digitale plaatjes. Daarvan zit een en ander in een opslagapparaat en een deel staat op drie smartphones. Waarvan er eentje niet meer werkt. En dat is ontzettend jammer.

Iedere keer als ik op zoek ga naar een Throwback Thursday foto zie ik weer iets dat ik allang vergeten was. Vaak baal ik er dan van dat ik de gefotografeerde outfits niet meer heb. En dat ik die van mijn moeder nooit meer gevonden heb. Want tot op de dag van vandaag draag ik nog topjes en korte rokjes van (nep)leer. Als ik alles had bewaard zou ik werkelijk nooit meer iets hoeven kopen.

6 gedachten over “Dag 3991: #tbt #74

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>