Dag 3992: Levensvragen voor een goed gesprek (69+70)

dav

Moet deze vraag nou echt leiden tot een goed gesprek? Durf jij jezelf te zijn? Ja zeg, wie moet ik anders zijn? Natuurlijk ben ik verre van perfect, maar wie is dat dan wel? Er zullen vast mensen zijn die mij leuker zouden vinden als ik anders was. Maar zulke mensen wil ik helemaal niet kennen!

Misschien heb ik eigenschappen die doorgaan voor gek. Mensen, lekker belangrijk! Als ik maar het gevoel heb dat ik geen slecht mens ben. Wie mij een beetje kent snapt natuurlijk wel welke mensen mij niet zo fijn vinden. Nou, het gevoel is wederzijds hoor. Hopelijk pak ik volgende week een vraag die mij aanzet tot nadenken.

dav

6 gedachten over “Dag 3992: Levensvragen voor een goed gesprek (69+70)

  1. Linda

    Soms is het lastig om je echte ik te laten zien en zeker bij bepaalde mensen…dan hou je uit bescherming, een masker voor…dat leer je vanzelf, met de jaren..

    Reageren
  2. Pearl

    Als je je echte ik niet mag laten zien, dan is de andere je niet waard. Dit is een lekkere vraag voor onzekere mensen…. Gelukkig heb jij (en ik!) hier geen last van, van onzekerheid bedoel ik.

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>