Dag 3996: Sportschoenen

mde

Ook een knul van bijna 21 heeft een teer kinderzieltje dat makkelijk gekwetst is. Ronald en ik zijn namelijk een beetje geschrokken van de nieuwste aankoop van Mika. Onafhankelijk van elkaar maakten we kennis met deze wel heel bijzondere schoenen van ons kind. En allebei zeiden we tegen elkaar dat we er maar niet om moesten lachen.

Maar potverdorie, want zijn ze verschrikkelijk lelijk. Mij doen ze denken aan een springkussen. Met die transparante lichtblauwe zool vol lucht. Die schoenen zijn zo duur dat je de hele tijd moet uitkijken dat je niet op een spijker gaat staan. Volgens mij kan je ze dan weggooien en dat is toch zonde. De manier waarop ze geveterd worden vind ik dan wel weer aardig- net bergschoenen, dus een beetje stoer.

De rode en gele vlekken doen me aan werken van Juan Miro denken. Maar het geheel vind ik dus absoluut niet aantrekkelijk.  Hij had voordat hij deze kocht nog wel even een paar Doc Martens gepast, maar die vond hij toch niet leuk staan bij zijn outfit. Jammer, want ik ben er dol op. Zo’n kind moet lekker kopen wat hij mooi vind natuurlijk. Dat doen zijn vader en ik namelijk ook.

2 gedachten over “Dag 3996: Sportschoenen

  1. Myrna

    Nooit eerder gezien deze Nikes.
    Mika moet lekker genieten van zijn nieuwe schoenen.
    Doen wij tenslotte ook van onze spullen

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>