Dag 4000: Volgers te koop

Screenshot_20201119_120230

Bovenstaand plaatje stond nou al twee keer op mijn Instagram tijdlijn. Daar ben ik helemaal niet van gediend, dus ik heb het dan ook gerapporteerd. Misschien zijn er wel mensen die zo om volgers zitten te springen dat ze er grof geld voor willen betalen, maar ik vind het onzinnig. Ga eerst maar veel hashtags vastplakken aan je bericht, dat zal vast schelen. Of plaats foto’s met schattige dieren.

Het aantal volgers zal mij een zorg wezen. In het verleden ben ik mensen gaan volgen die eigenlijk niets interessants te melden hebben, maar ik laat het zo. Per slot van rekening ben ik ook geen bijster interessante Instagrammer. Nagellakjes, honden en af en toe een foto van wat ik net heb gegeten. Lekker belangrijk.

Een groot deel van mijn volgers heb ik trouwens te danken aan #fmspad, het geweldige initiatief van @fatmumslim. Het is zo leuk om iedere dag te zien hoe anderen haar prompt hebben geïnterpreteerd. Regelmatig geven deelnemers elkaar likes en dat leidt er vaak toe dat je elkaar gaat volgen. Zonder dat je ervoor hoeft te betalen.

4 gedachten over “Dag 4000: Volgers te koop

 1. Cindy

  Zijn er zat die volgers kopen blijkbaar. Gelukkig volg ik die allemaal niet of niet meer.
  Jij bent eigenlijk 1 van de 2 a 3 wiens blog ik nog lees. Alles wat commercieel geworden is en één en al #spon is volg ik sowieso niet meer.
  Instagram vergeet ik vaak op te kijken…

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik volg niemand meer- heel af en toe kijk ik eventjes. Maar het staat me zo tegen dat veel content er is om lezers te beïnvloeden.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>