Dag 4003: Maat 36

inCollage_20201124_085523934

Gisteren ging ik op zoek naar een kort rokje en toen vond ik mijn eerste hondenuitlaataankoop: een wollen rokje van H&M.  Dat kocht ik bijna precies acht jaar geleden toen BAM nog een pup was. Blijkbaar was ik zo tevreden met mijn aankoop dat ik in de kleedkamer een foto nam die ik gelijk op Instagram gooide.

Je kan wel zien dat ik er nog weinig verstand van had. Zo zie je dat mijn leren broek op mijn enkels hing terwijl ik met veel kunst- en vliegwerk een foto maakte. Het komt natuurlijk omdat die broek moeilijk over de Doc Martens  of Tod’s heen gingen. En ik was veel te lui om mijn laarzen uit te trekken.

Ook erg blij was ik met het feit dat ik in maat 36 paste. Zou dat zoals ik erbij schreef komen omdat ik iets was afgevallen door al die wandelingen met BAM? Vast niet, want hij was toen nog geen half jaar oud en we mochten nog geen lange afstanden met hem wandelen. Maar goed, maat 36 was in de uitverkoop en ik nam er gelijk twee mee.

Tot mijn grote verbazing pas ik er nog steeds in. Het kan best wezen dat deze rokjes wat groot vallen, maar het betekent wel dat ik in ieder geval niet dikker ben geworden. De menopauze heeft niet voor een dikker lijf gezorgd en ook Corona heeft niet bijgedragen aan een paar kilootjes meer. Dus ik ga nooit meer zaniken over mijn gewicht.

6 gedachten over “Dag 4003: Maat 36

 1. Linda

  Hahahahaha die foto met je broek op je enkels en dan gewoon op insta zetten, te leuk dit…maar wel fijn dat ie nog past..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Nou, meer geluk dan wijsheid hoor. Ik snoep verschrikkelijk veel, maar blijkbaar helpt het als je honden hebt om uit te laten. Maar belangrijker nog: ik gebruik geen medicatie.

   Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Als ik heel eerlijk ben: met mijn lengte zou maat 34 nog beter zijn. Maar goed, ik zou niet meer gaan jammeren :)
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>