Dag 4006: Levensvragen voor een goed gesprek (73+74)

dav

Graag zou ik dingen niet meer op de lange baan willen schuiven. Meerdere keren per dag krijg ik een goede ingeving: laat ik X eens bellen, Y een kaart sturen of Z WhatsAppen. Er zijn namelijk nogal wat mensen die ik even wil horen en bijvoorbeeld een hart onder de riem wil steken. Maar dan ben ik ergens mee bezig en dat denk ik dat ik het later wel doe en dan is het opeens te laat om iemand lastig te vallen.

Daar moet verandering in komen. Want ik denk namelijk heus wel aan al die fijne mensen in mijn leven die wellicht denken dat ik ze vergeten ben. Dat is helemaal niet zo, maar ik ben steeds met andere dingen bezig. Die echt zo belangrijk niet zijn. Nou, dat is dan meteen een goed voornemen. Niet voor 2021, maar voor veel eerder. Zou het niet fijn zijn als ik morgen al een beter of in ieder geval attenter mens zou zijn?

dav

4 gedachten over “Dag 4006: Levensvragen voor een goed gesprek (73+74)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>