Dag 4040: 2020

photo_editor_ds_1609430121634

Apollo en ik stonden vanochtend nog maar net buiten toen de lucht van oliebollen mijn neus in vloog. Niet vies, maar het was alsof we in een oliebollenbakkerij rondliepen. Het was wel duidelijk dat het de laatste dag van het jaar was. Toen we weer op huis aan gingen hoorde ik in de drukke woonwijken wat geknal. Apollo keek me aan en ik haalde mijn schouders op. Hij besloot dat het niet eng was en hij liep netjes door.

Toen de dag vorderde werd er enthousiaster met vuurwerk gerommeld. Laten we hopen dat het in de buurt straks meevalt. Nou ja, Mika en ik zijn toch samen thuis en als het echt te gek wordt, slaap ik vannacht gewoon op de bank. Ronald gaat om half negen een collega wat eerder aflossen en Mika en ik gaan dan een door hem uit te kiezen film bekijken.

Het was me het jaar wel. Alhoewel- er is voor mij niet bijster veel veranderd. Het kringloopwinkelen heb ik wel gemist, maar dat haal ik nog wel in. Wat ik nodig heb, koop ik gewoon online. Vakanties en andere uitjes kan ik gelukkig makkelijk missen. Dat komt omdat ik drie geweldige honden in huis heb. Die zijn graag thuis en ik dus ook.

Maar ik heb mijn familie en vriendinnen maar enkele keren gezien. Dat is wel heel jammer, want ik vind het altijd zo gezellig om samen te kletsen en te eten. Maar goed, misschien hebben we door verstandig te zijn wel iets ergs voorkomen. Mijn familie is nog helemaal compleet. Als het om corona gaat tenminste. We hebben wel een tante verloren en ik heb net een uitnodiging voor de begrafenis van een overbuurvrouw van mijn moeder ontvangen.

Er zijn heel wat mensen die het de afgelopen maanden veel moeilijker gehad hebben dan wij. We prijzen ons gelukkig met een zoon die best wel eventjes zonder uitgaan, winkelen, feesten en andere lolletjes kan. We brengen wat meer tijd met elkaar door en vaak is Valleney er ook bij. Zoals het er nu uitziet, redden we het wel.

We hopen net als ieder ander dat we straks wat meer kunnen doen. Dat Mika weer kleding kan verkopen en we kunnen genieten van gezellige familiebijeenkomsten. Maar ook dat iedereen die mij lief is en dat zijn ook heel wat mensen die in niet eens IRL heb ontmoet, gezond blijft en straks weer plezier kan maken. Een heel mooi 2021 toegewenst!

12 gedachten over “Dag 4040: 2020

  1. Pippi Bericht auteur

   We hebben Now You See Me en het vervolg erop gezien!

   Ik hoop dat dit jaar gaat brengen wat je ervan hoopt. Heel veel liefs van ons allemaal,
   xoxo

   Reageren
 1. Linda

  Fijn dat ie rustig blijft met het knallen…hoop dat je zo rustig blijft…is helemaal mistig en alles blijft hangen dus dat belooft wat…een fijne avond en rustige jaarwisseling

  Reageren
  1. Linda

   Allemaal die beste wensen, ook voor de meiden op je blog! Dat we mogen genieten van je stukjes en de schatjes!

   Reageren
 2. Cindy

  Jullie ook een mooi en vooral gezond 2021. Hopelijk mag er straks weer wat meer.
  Ik zou in ieder geval het liefst vooraan in de rij staan voor een vaccinatie, maar helaas…
  Wat snakken we allemaal naar versoepelingen.
  Fijn dat jullie niet zo’n last hebben van knallen. Hier leek het straks wel oorlog. Vreselijk…
  Wat dat betreft ben ik blij dat Misty dat niet meer mee hoeft te maken. Villo is er niet bang voor.
  En dan reacties in zo’n plaatselijke FB groep… wat een tokkies heb je toch overal.f
  Ik ga zo mijn bed in met oordoppen. Kan niet wachten tot dit vreselijke jaar voorbij is.
  1 voordeel: erger dan dit jaar kan het niet snel meer worden.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Goedemorgen! Heb je goed kunnen slapen? Het is eindelijk 2021 en ik hoop dat het een goed jaar wordt voor Villo en jou.

   Reageren
 3. Myrna

  Een heel gezond , gelukkig en liefdevol jaar voor jullie allemaal lieve Ellen.
  Het knalt hier behoorlijk maar niet zoals voorgaande jaren.
  Er liepen zojuist om 00:00 uur mensen met hun hond buiten.
  Malloten !!!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Dank je wel. Natuurlijk wens ik jou en je gezin een heel goed 2021 toe. Dat er maar veel dromen uit mogen komen!

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>