Dag 4042: Kapper

mde

Na de eerste lockdown duurde het weken voordat ik terecht kon bij de kapper. Na iedere knipbeurt maak ik meteen een afspraak voor zes weken later en uiteindelijk heb ik een paar weken langer met een uitgegroeide coiffure gelopen. Mij maakt dat niet eens zoveel uit hoor. Gewoon wat stylingspul van Mika jatten en wat meer gebruik maken van die veel te dure haarborstel.

De middag voordat de tweede lockdown zou worden aangekondigd liep ik toevallig langs de kapper. Maar ik was met Apollo en zomaar binnenlopen is sowieso onmogelijk. Buiten de winkel staan twee stoelen en je moet wachten tot je gehaald wordt door de kapster. De volgende dag was de winkel dicht en was het vast niet mogelijk om per telefoon een nieuwe afspraak af te troggelen.

Nu wachten we maar af wanneer we onze haren weer mogen laten knippen. Zou het eind januari al zover zijn? Dan zal Mika ook weer aan de arbeid kunnen, denk ik. Hij moet trouwens kiezen tussen een weelderige haardos en de tondeuse van zijn vader. En ik hoop dat ik niet al te zeer voor joker loop met haren die niet allemaal even hard gegroeid zijn. Dat we straks met een onberispelijke coupe onze familie en vrienden weer kunnen zien!

8 gedachten over “Dag 4042: Kapper

 1. Cindy

  Ik moet ook eigenlijk weer… Heb zelf al wat zitten knippen. Afspraak gemaakt voor 21 januari in het online afsprakensysteem. Hopelijk kan het doorgaan.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik geloof niet dat mijn kapper zo’n fancy systeem heeft. Maar ik ga voor de zekerheid wel even kijken.

   Reageren
 2. Linda

  Hier ook, net 1dag na de lockdown had ik afspraak staan…we wachten maar af, kunnen toch nergens heen, dus valt niemand op ;)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>