Dag 4043: Levensvragen voor een goed gesprek (83+84)

dav

Nee, hier ben ik niet goed in. Erg attent ben ik niet en ik ben vaak veel te veel met mezelf bezig. Dan kom ik er aan het eind van de dag achter dat ik alleen maar aandacht heb besteed aan de honden, een enkel huishoudelijk klusje, bloggen en het lezen van boeken.

Deze slechte eigenschap heeft wel wat te maken met dat andere minpuntje: alles op de lange baan schuiven. Zelfs het schrijven van korte WhatsAppberichten vergeet ik. Het is dat ik niet aan Goede Voornemens doe, want anders zou het bijhouden van contacten bovenaan staan.

Echt, ik wil het heus wel. Zo heb ik mijn postpapier laatst op tafel gelegd en ik heb zelfs postzegels gehaald. Maar heb ik er al iets mee gedaan? Natuurlijk niet. Het is werkelijk een wonder dat ik nog vriendinnen heb!

dav

6 gedachten over “Dag 4043: Levensvragen voor een goed gesprek (83+84)

 1. Pearl

  Toevallig belde afgelopen zondag mijn vriendin via FaceTime. Lekker spontaan, dat vind ik het leukst. Ik ben er zelf niet zo goed in, helaas….

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Jij ook al? Goede voornemens zat, maar ik vergeet altijd dat ik van plan ben wat attenter te zijn.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>