Dag 4047: #tbt #81

IMG_20210107_130529

De tweede vrouw van een oom van ons hield van gezelligheid. Ze nodigde ons meermalen uit en bovenstaande foto is gemaakt tijdens zo’n fijne familiebijeenkomst. Ergens in België, op het platteland als ik me niet vergis. In het huisje van haar ouders die doordeweeks in een kast van een huis in een grote stad woonden.

Mijn nestgenoten en ik hebben zulke mooie herinneringen aan die dag waarop de foto gemaakt werd. Het was heerlijk weer en we hadden er allemaal erg veel zin in. Met een paar auto’s reden we naar de plaats van bestemming en daar hadden we de hele dag plezier. We gingen varen in het roeibootje dat er aangemeerd lag en maakten wandelingen. Volgens mij was ik daar niet echt op gekleed, maar toen had ik nog geen hondenuitlaatkleding natuurlijk.

Mijn oom had de barbecue al aan staan toen we arriveerden en ik meen dat we ook direct iets lekkers te drinken kregen. Kijk eens naar de fijne strandstoelen die we gelukkig niet zitklaar hoefden te maken. Sinds deze dag vinden we dit toch wel het toppunt van gezelligheid- lekker eten in de tuin. Aan een lange tafel, fraai gedekt, op mooie stoelen genieten van goed eten en heerlijk kletsen met elkaar.

Het is iets dat we best nog weleens willen doen. De tante is helaas uit ons leven verdwenen, dus we zullen zelf een goed plekje moeten vinden. Of we huren een keer een vakantiehuis voor de hele familie. In 2020 hebben we niet vaak iets gezelligs met elkaar kunnen ondernemen en ik hoop maar dat het in de loop van 2021 weer mogelijk is. Gezellig samen eten en elkaar weer kunnen omhelzen.  En dan maken we een heleboel foto’s. Leuk voor later.

4 gedachten over “Dag 4047: #tbt #81

 1. Linda

  Dat zou toch leuk zijn, dat je zoiets kan doen met de hele familie…hoop dat het gaat lukken, dit jaar! Geloof maar dat je dan een hoop lol zal hebben.

  Reageren
 2. chucky1012

  Leuke foto van zo een fijne herinnering….
  Dat hopen we ook….
  Samen gezellig barbecuen, uit eten gaan, naar het strand, wandelingen maken, een dierentuin of pretpark bezoeken, vriendinnen op visite krijgen jou…
  Een gezellig samen zijn met de familie..

  Xoxo

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   In iedere geval dagdroom ik er al tijden over. Lijkt me heerlijk om bepaalde dingen weer op te pakken. Natuurlijk kan ik best een jaartje zonder, maar ik ben zo graag samen met vriendinnen en familie.
   xoxo

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>