Dag 4053: Coupe corona

mde

Mika ging iedere vier weken naar de kapper en dat is nu even onmogelijk. Hij twijfelt nu: gaat hij voor het kapsel dat Eddie Van Halen in zijn wildste tijd had of kiest hij voor een kaal hoofd? Hij kan geen beslissing nemen. Iedere ochtend zie ik dat mijn haar er niet erg florissant uitziet. Maar ach, het is buiten best fris en dan draag ik gewoon een capuchon of een muts als ik ga wandelen.

Ronald heeft het maar makkelijk- iedere twee weken moet de tondeuse uit te kast gehaald worden en dat ziet hij er weer patent uit. Het is ook lekker goedkoop, want het kost natuurlijk niets. Dus hij zit er niet zo mee dat de kapsalons gesloten zijn. Hij vertrok een half uur geleden naar boven om zijn haar weer eens bij te werken en binnen een paar minuten stond hij onderaan de trap.

De tondeuse was kapot. Er viel niets meer mee te beginnen. Maar zijn coiffure was nog niet af. En het ergste is: hij is in staat om het zo te laten. Hij lijkt verdorie wel op Travis Bickle, de compleet gestoorde taxichauffeur uit de succesvolle film van Martin Scorsese. Nou, dat wil je toch helemaal niet? Hij staat nu onder de douche en ik ben benieuwd of hij gebruik gaat maken van het scheermes waarmee ik mijn benen glad maak.

14 gedachten over “Dag 4053: Coupe corona

  1. Pippi Bericht auteur

   Hij kwam later weer met een kaal hoofd naar beneden en zei dat het een grapje was. Nou, ik weet zeker dat hij het zelf wel mooi vond :)

   Reageren
    1. Pippi Bericht auteur

     We hebben ooit ruzie gehad omdat hij op badslippers naar de supermarkt ging. Sindsdien maak ik me nergens meer druk over.

     Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>