Dag 4054: #tbt #82

IMG_20210114_104016

Bijna twintig jaar geleden gingen we met het hele gezin naar de hoofdstad. Voor een bruiloft- Ronald was uitgenodigd en hij ging gewoon mee. Maar voor de zekerheid haalde hij wel het Feyenoord vaantje uit de auto die achterbleef in een parkeergarage. Wie ook gewoon meeging: Mika. Die was ongeveer een jaar oud (in taal die gebezigd wordt door kersverse ouders: 14 maanden) en hij heeft het van vroeg in de middag tot ver na middernacht uitgehouden.

Wat ik me nog kan herinneren van die dag was dat Mika het erg naar zijn zin had. Hij speelde heel lief met de andere kinderen die aanwezig waren. Die kinderen waren trouwens ook erg lief. Na de bruiloft gingen we eten in een vegetarisch restaurant en ook dat ging heel goed. Dat zeg ik zo nadrukkelijk omdat we meer dan eens in restaurants gezeten hebben waar veel luidruchtige en drukke kinderen rondrenden.

Hij ziet er zo schattig uit in zijn donkerblauwe winterjasje. Zou ik hem nog af en toe hebben moeten dragen? Wat is het toch een tijd geleden dat hij aan mijn hand rondliep. Alhoewel ik er geen spijt van heb dat we het bij één kind hebben gelaten, denk ik vaak met weemoed terug aan die tijd dat hij nog zo klein was.

10 gedachten over “Dag 4054: #tbt #82

 1. chucky1012

  Jeetje jullie zijn zo mooi…..
  Wat gaan de jaren toch veel te snel voorbij…
  Jullie zoon is nu een man….

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>