Dag 4057: Gestopt

mde

Zojuist vond ik vier nagelwielen, voorzien van nummers. Goed voor tachtig swatches. Er was een tijd dat ik wekelijks aan de slag moest, want ik kocht heel veel nagellak. De laatste maanden is e niets bijgekomen. Wel laat ik iedere dag een NOTD zien en dat zijn dan lakjes van voor 2014. Toen begon ik hier te bloggen.

In 2010 begon ik met het lakken van mijn nagels en in 2011 kocht ik een belachelijk grote hoeveelheid nagellak. Dat heb ik nog een aantal jaren volgehouden. Tot ik tien Helmers in huis had en zag dat ik heel veel dupes bleek te hebben. Was het niet tijd om te stoppen met het kopen van nagellak?

Het is geleidelijk gegaan. Eerst liet ik de Limited Editions lekker in de winkel liggen en nam ik alleen iets mee als het in een graaibak zat. En ik het mooi vond natuurlijk. Vervolgens nam ik maar heel weinig mee toen er eens een 1+1 aanbieding was. Dat ging makkelijk, want zoveel bijzondere kleuren zaten er nou ook weer niet bij.

Echt gestopt ben ik niet hoor. Als ik een mooie blauwtint zie, mag die heus wel mee als de prijs in orde is. Maar het heilige moeten is compleet verdwenen. Tegenwoordig kijk ik nog wel naar nagellak, maar ik koop zelden iets. Het geeft wel rust. Want per slot van rekening heb ik al genoeg. Van alles- van supersubtitel tot een feestje op de nagels. Het is wel goed zo.

8 gedachten over “Dag 4057: Gestopt

 1. chucky1012

  Zo lang blog je….
  Fijn dat als je ergens van houdt dat dat dan inderdaad gaat kopen…
  Goed van jou dat je nu echt iets koopt als je het wilt en niet omdat één is van LE….
  Wat denk jij…
  Gaan we winnen…

  Een fijne avond Xoxo

  Reageren
 2. Myrna

  Goed van je inderdaad. Maar ook al heb ik bij lange na niet zoveel als jij , ik ben ook niet meer verslaafd.
  Of ik moet bij prijsmepper als ie weer open is iets zien dat de moeite waard is natuurlijk.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Wat natuurlijk wel helpt is dat ik al maanden niet naar een winkel ben geweest waar ze nagellak verkopen :)

   Reageren
 3. Pearl

  Ik ben ook voorlopig, al dan niet noodgedwongen door de lockdown, in een no-buy periode. Een poosje geleden vertelde ik je al dat ik er een beetje klaar mee was, constant het kopen van lakjes waar ik bij terugkomst moest constateren dat ik al een dergelijke kleur/formule had… Ik geniet nu van m’n mooie verzameling en heb sinds oktober 2020 niets meer gekocht, haha! Goed van me, hè?!

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Heel goed! Ik denk dat jij ook lekker geniet van je stash. Misschien koop je nog weleens wat, maar het heilige moten is ervan af.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>