Dag 4058: Maillot

mde

Sinds een paar maanden ga ik alleen de deur uit met de honden. Ook zet ik de kliko’s buiten en haal ik ze later weer naar binnen. En ik ga naar de supermarkt. Zelf vind ik het geen enkel probleem, want ik heb een fijn gezin, boeken, Spotify, Netflix en Disney+. Maar soms heb ik weleens iets nodig. Niet erg veel, maar toch. Gelukkig kan je online een en ander bestellen.

Ook heb ik de mazzel dat de supermarkt om de hoek nagellakremover verkoopt en sinds kort samenwerkt met HEMA. Daardoor i er nog een mini schap met fijne producten die ik anders zou moeten bestellen. En het duurt tegenwoordig nog weleens wat lang voordat de pakketbezorger aan de deur komt. Daar kan die jongen natuurlijk niks aan doen, want hij heeft het sinds de uitbraak van corona ontzettend druk.

Het is weg fijn dat ik nu niet ver hoef te lopen om kaarsen en waxinelichtjes te bemachtigen. Ook heb ik eindelijk veiligheidsspelden kunnen kopen. Sinds het weer wat frisser wordt kan ik ook wel een paar maillots gebruiken. Er is niks mis met netpanty’s, maar als het kwik verder gaat zakken, wil ik toch liever iets dat mijn benen net iets meer bescherming biedt tegen de kou. Ze noemen het nog steeds een panty, maar mijn nieuwste ontdekking is net zo warm als een maillot.

Op de verpakking staat een heel verhaal over de isolerende werking als het koud is. En dat het je lichaam afkoelt als het warm is. Nou, dat laatste ga ik toch echt niet uitproberen. Als we straks weer zo’n verschrikkelijk hete zomer krijgen is 60 denier wel veel, dus dan trek ik weer een netpanty aan als mijn jurk of rok aan de korte kant is. Want met blote benen rondlopen kan helaas niet meer.

mde

4 gedachten over “Dag 4058: Maillot

   1. Linda

    Nou wat heb ik nou weer geschreven hahaha tenminste daar maakt mijn tel ervan…ik bedoelde natuurlijk een net panty..

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>