Dag 4064: Reizen

mde

Het setje wereldstekkers zullen we voorlopig niet nodig hebben. Want we voelen ons niet geroepen om in een ander land vakantie te gaan vieren. Sterker nog, we gaan voorlopig helemaal nergens heen. We willen wel graag een keertje in eigen land weg, dat is leuk voor de honden. Even geen lange autoritten meer en geen onzekerheid of we onderweg kunnen overnachten in een motel waar Apollo, Fluffy en Popje ook welkom zijn. En passen we wel met het hele gezin in de auto?

Mika vindt het wel een beetje jammer dat hij niet op vakantie kan. Hij wil graag wat van de wereld zien. Maar hij snapt heel goed dat het er even niet in zit. Gelukkig heeft hij een paar fijne vakanties gehad. Hij is een keer met Ronald naar Barcelona geweest. Ze hebben daar veel gezien en iedere dag aten ze lekker. We zijn ook met het hele gezin naar Zuid-Frankrijk geweest waar we een groot zwembad tot onze beschikking hadden- wat erg goed uitkwam met die canicule.

Daarna is hij met een vriend vakantie gevierd in Albufeira . Daar heeft hij veel plezier gemaakt en toen was het ook nog eens mogelijk om naar huis te appen om te vragen of er nog wat geld overgemaakt kon worden. Zo heeft hij een week vol luxe gehad en ik ben ontzettend blij dat we hem dat konden geven. Hij moet wel een tijdje teren op die herinneringen, vrees ik. We boffen met een kind dat het geen probleem vindt.

Met drie honden wil ik graag in Nederland vakantie vieren. Eigenlijk hoef ik helemaal niet weg. Maar even deze buurt uit zou niet gek zijn. Mika wil trouwens ook graag mee en dat vinden we heel fijn. Wat ons betreft blijft hij heel lang thuis wonen en gaat hij gezellig mee op vakantie. Maar ik durf niet te vliegen, dus misschien gaan ze nog een paar keer samen. Blijf ik thuis en dat is geen enkel probleem. Want als ik ergens  gelukkig van word is het wel de sterke band die man en kind met elkaar hebben.

8 gedachten over “Dag 4064: Reizen

 1. Linda

  Wat fijn dat hij nog mee wil, zegt genoeg…en in Nederland zijn ook mooie plekjes, alleen ben je meer van het weer afhankelijk..

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   De liefde is wederzijds. Dat hun band zo sterk is, vind ik zo mooi. Omdat Ronald nooit zo’n fijne relatie met zijn vader had.

   Reageren
 2. Cindy

  Fijn dat hij nog mee wil. En wie weet vinden jullie een mooie plek waar de honden ook welkom zijn, zal vast wel.
  Ga zelf over 2 weken naar een huis van Landal, maar daar zijn max. 2 huisdieren toegestaan, dus dat gaat voor jullie niet op. Neem Villo mee, ben benieuwd…
  Het liefst zou ik naar Florida gaan, maar dat zal je niet verbazen. Kan daar altijd zo naar uitkijken, en zou het nu zo goed kunnen gebruiken, even weg van alles. Maar ja, vrees dat Florida in heel 2021 er niet van zal gaan komen.
  Zal al blij zijn als het in september ofzo een weekje Griekenland gaat worden.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Er zijn gelukkig wel een paar parken waar honden welkom zijn. We vinden wel wat.
   Heerlijk dat Villo mee kan! En ik hoop zo dat je dit jaar nog naar een warm land kan reizen.

   Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>