Dag 4080: Levensvragen voor een goed gesprek (95+96)

dav

Tegenwoordig erger ik me niet aan reclames omdat ik programma onderbrekingen gebruik als plaspauze of om de was op te hangen. Ook zet ik dan een kop thee of zoek ik iets lekkers om tijdens het Netflixen naar binnen te schuiven.

Televisiereclames zijn onvermijdelijk. Als ik niets nuttigs te doen heb, duik ik zodra de commercials aangekondigd worden in het boek dat ik aan het lezen ben. Desnoods doe ik een spelletje op mijn telefoon. Als ik maar niks hoef te horen.

Want het geluid is nog wel het ergst. Knullig nagesynchroniseerde spotjes en belachelijk enthousiast gekrijs- van mij hoeft het allemaal niet. Als ik op de hoogte gehouden wil worden, kijk ik wel online en laat ik me op die manier informeren.

Waarschijnlijk de meest weerzinwekkende reclame vond ik die voor een bedrijf dat vreemdgaan stimuleert en faciliteert. Die zwoele vrouwenstem die mensen oproept een scheve schaats te rijden. En doet alsof het net zo gewoon is als een halfje tijgerbrood kopen.

Er zullen wel meer ergerlijke spotjes zijn, maar ik zie ze dus niet. Oh ja, ik weet wel dat Gerard Joling uit volle borst zingend ergens reclame voor maakt. Geer vind ik leuk, dus ik kijk wel als hij op de buis is. En dat koekje erbij vond ik stom en ik weet niet eens meer welk merk men wilde verkopen. Mislukte campagne dus.

2 gedachten over “Dag 4080: Levensvragen voor een goed gesprek (95+96)

  1. Linda

    Ik doe precies hetzelfde…mooi de tijd om even te plassen of iets te pakken…er zijn er meer niet leuk dan wel en die jij bedoelt, snap echt niet dat ze dat uitzenden, hoe achterlijk zeg!

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>