Dag 4084: Nieuwe lichtjes

mde

Natuurlijk snap ik dat het tegenwoordig wat langer duurt voordat je een online. bestelling binnen hebt. Het irriteert me wel dat op sommige sites beweerd wordt dat wat je op zaterdag bestelt de dinsdag daarna geleverd wordt. Terwijl iedereen weet dat dat echt niet gaat lukken. Niet alleen hebben die webshops het verschrikkelijk druk, maar met die sneeuw op de wegen schiet het al helemaal niet op. Dus krijg je iedere dag op de postapp te zien dat het weer langer gaat duren voordat de bezorger op de stoep staat.

Uiteindelijk had ik me al geaccepteerd dat mijn pakje precies een week na de oorspronkelijke leverdatum zou komen, maar tot mijn verbazing vernam ik vanochtend dat ik in de middag al kon beschikken over onder andere vijf zakken vol waxinelichtjes. Die zakken heb ik meteen opengeknipt om alles in het kaarsenmandje te stoppen. Er zijn mensen die zenuwachtig worden als de bodem van de koektrommel of de bak met hondenvoer in zicht komt, ik heb dat met de mand waarin ik theelichtjes bewaar.

 1. Nu ben ik maar een simpel mens en er zijn een heleboel dingen waar ik blij van word. Als ik moest kiezen tussen nooit meer waxinelichtjes kopen en een permanente no buy als het om zwarte zijden jurkjes gaat, zou de keuze heel makkelijk zijn. Omdat ik toch al genoeg jurken heb voor de rest van mijn leven koop ik liever iedere paar weken een paar zakken met lichtjes. Die ik trouwens ook in de zomer brand- al is het maar bij de foto van BAM.mde

 

6 gedachten over “Dag 4084: Nieuwe lichtjes

 1. Myrna

  Ik ben een van de mensen die nerveus wordt als de bodem van de mand in zicht is. Ik moet altijd kaarsen en theelichtjes hebben. Fijn dat je 5 zakken hebt kunnen kopen !

  Reageren
 2. chucky1012

  Inderdaad dat is zo herkenbaar bij het online bestellen van items die afgeleverd moeten worden….
  Jij kan voorlopig weer theelichtjes aandoen….

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>