Dag 4086: Eten op het werk

IMG_20210215_122605

Zulke foto’s krijg ik wel vaker opgestuurd via WhatsApp. Als Ronald middagdienst heeft, eet hij helaas niet thuis. Soms neemt hij restjes mee van de afgelopen dagen, soms kookt hij op zijn werk. Hij neemt weleens iets mee voor mensen met wie het goed klikt en zij doen dan hetzelfde. Op die manier krijgt hij af en toe iets voorgeschoteld dat erg goed in de smaak valt.

Laatst maakte een collega shoarma en hiervoor had hij ook heerlijke Turkse broodjes meegenomen. Die liggen hier helaas niet in de supermarkt. Wel een iets kleinere maat en daar gaan tegenwoordig de hamburgers op. Weer iets ontdekt! Ronald wil nu ook zo’n pan met een stekker eraan, want dat lijkt hem erg handig.

Er wordt op het werk veel lekkers geserveerd, want de ploeg is multicultureel. Zo komt er vaak iets op tafel dat je zelf nog nooit gekookt hebt. Ze doen dit trouwens niet iedere week, maar vaak genoeg. Ze bestellen ook weleens wat. In ieder geval is dat samen eten erg goed voor het teamgevoel. Je leert elkaar beter kennen tijdens zulke maaltijden en dat heeft ook een gunstig effect op de samenwerking.

8 gedachten over “Dag 4086: Eten op het werk

 1. Linda

  Wat leuk is dat, zeg..gezellig, zo kan het ook gelukkig…en ook nog van verschillende culturen, dat is altijd lekker om te proeven :)

  Reageren
 2. Myrna

  Ohhh wat leuk en gezellig. Fijn dat de dit ook kan. Je moet maar een werkgever hebben die hiermee instemt.
  Kleine dingen kunnen zo belangrijk zijn hè

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ze proberen het zo uit te kienen dat alles goed loopt, dan kunnen ze snel samen eten. De werkgever vindt dit prima- het zorgt er namelijk voor dat de sfeer beter wordt .

   Reageren
 3. chucky1012

  Zo dat ziet er gezellig uit ;-)
  Leuk hoor…
  Mooi om te zien die saamhorigheid.
  Waar doen ze dit nog als men werkt.
  In mijn tijd aten we vrijdag ‘s middags nadat we klaar waren met werken en om de week af te sluiten
  Chinese gerechten.
  De chef belde naar de Chinees vlakbij het werk en bezorgden het dan….
  Het was een tijd om nooit meer te vergeten…..

  Xoxo

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>