Dag 4087: Levensvragen voor een goed gesprek (97+98)

dav

Absoluut niet. En eigenlijk zou ik dat met hoofdletters moeten schrijven, want het is één van mijn vele gebreken. In combinatie met mijn neiging om alles op de lange baan te schuiven gaat me dit veel karma minpunten opleveren. Want ik wil namelijk wel attent zijn- ik denk heel veel aan mensen die mij lief zijn.

Echt, ik wens al die lieverds het allerbeste en ik weet dat het aardig zou zijn als ik dat liet merken door bijvoorbeeld een kaartje te sturen. Maar ik kom er nooit toe. Terwijl ik altijd hartstikke blij ben met een kaart of berichtje. Dan zou je toch zeggen dat ik me daardoor moet laten inspireren?

Hierbij wil ik iedereen die ik misschien het gevoel heb gegeven dat zij er niet toe doen mijn welgemeende excuses aanbieden. Want ik voel met je mee als je weer naar het ziekenhuis moet, een zieke man hebt, een pup in huis hebt genomen, iets hebt gebroken, vaste verkering hebt gekregen en als familieleden zich niet lekker voelen. Als ik de geldpest krijg, stuur ik jullie allemaal een grote bos lelies, want ik ben liever dan jullie denken.

dav

7 gedachten over “Dag 4087: Levensvragen voor een goed gesprek (97+98)

  1. Cindy

    Oei, heb hetzelfde. Zou heel graag attent willen zijn, en zo heel af en toe ben ik dat ook wel, maar denk er gewoon vaak niet aan….

    Reageren
  2. Linda

    Nou ik vind je wel attent hoor, want je wil altijd je boeken uitlenen en je laat altijd mensen mee eten…dus ligt er maar net aan waar je het instopt :)

    Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>