Dag 4096: #tbt #88

IMG_20210225_134645

Deze foto kreeg ik een tijdje geleden opgestuurd door mij zusje Emily. Via WhatsApp hebben we heel wat afgegniffeld, want het is best een gek plaatje. De foto is genomen in Meijendel. In dat bos hebben we vroeger vaak gewandeld en in de zomer gingen we er met de hele familie picknicken. Dat zal een heel gedoe zijn geweest, want ik gok dat we met minstens dertig mensen exclusief klein gespuis waren.

Op de achtergrond zie je een kookplaat met daarop een zwarte pan voor een Indisch gerecht en een fluitketel. Daarvoor zie je mijn oma zitten. Die had zich niet echt voorbereid op een middagje genieten inde zon. Dus ging ze maar gewoon in haar beha zitten. Met prachtig opgestoken haar, een kekke zonnebril en een sigaretje. Foei oma, je gaat toch niet zitten paffen waar de kleinkinderen bij zijn?

Toen kon dat blijkbaar nog. Mij zie je links staan in dat schattige broekje van mijn lievelingsbikini. Aan mijn voeten hoogstwaarschijnlijk de muiltjes van oma, want mijn neefje had mijn houten kleppertjes ingepikt. Hoe oud we hier waren zou ik werkelijk niet weten. Wel herinner ik me nog dat het een ontzettend leuke dag was. Al die etentjes in het bos waren leuk. We hadden het twintig jaar geleden opnieuw moeten doen.

8 gedachten over “Dag 4096: #tbt #88

 1. Saskia

  Wat grappig, JW met jouw kleppertjes! Het maakte gewoon niets uit en zo hoort het! Alleen maar genieten! Hij zal de foto overigens geweldig vinden. Mooie herinnering.

  Reageren
  1. Pippi Bericht auteur

   Ik ga maar eens op zoek naar deze kleppertjes- ik vind ze zo leuk. Kan ji je nog wat van die bos picknicks herinneren?

   Reageren
 2. Linda

  Wat een leuke foto..kan wel zien dat dat je oma is…heerlijk gewoon in haar bh en waarom niet, zo zag en de bikini’s er ook uit :)

  Reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>